NIKOLIJA JOVANOVIĆ OTVORILA DUŠU O GUBITKU BEBE: Potresni detalje teraju suze na oči, reči GINEKOLOGA i danas joj odzvanjaju u ušima!

Autor:

Zabava

12.11.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović otvorila dušu o gubitku bebe, pa iznela sve potresne detalje.

NIKOLIJA JOVANOVIĆ OTVORILA DUŠU O GUBITKU BEBE: Potresni detalje teraju suze na oči, reči GINEKOLOGA i danas joj odzvanjaju u ušima!

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Pevačica Nikolija Jovanović u emisiji "Balkanskom ulicom" otkriva detalje iz života od najranijeg detinjstva pa do danas kada je već odrasla osoba i majka. Rođena je u Zagrebu, "jer je baš tamo bio najbolji doktor", a njena majka Vesna, koja je veoma teško zatrudnela, morala je osam meseci da miruje kako bi trudnoću do kraja iznela.

Nikoliju je Reljina publika okrivila i za raspad Elitnih odreda, kada se opet našla na meti, ali sada fanova, iako u veoma teškom životnom trenutku kada je izgubila bebu.

Foto: youtube.com/printscreen

Nikolija Jovanović i Relja Popović

 

- Da, pa smešno mi je, a u jednom trenutku mi nije bilo smešno, zato što kad su se oni raspadali, ja sam imala, ja sam prvi put zatrudnela sa Reljom i izgubili smo prvo dete. U trenutku kada me novinari zovu i pitaju i prenose mi kako je fan rekao da će da mi iščupa utrobu zbog Elitnih odreda, to je trajalo mesecima, a više puta su i Relja i Vlada istakli, a i ja, da ja nemam apsolutno nikakve veze sa raspadom Elitnih odreda, a najviše sam, čini mi se nekako tog linča opet pretrpela. Ja sam i dan-danas njima kriva, ali mislim to su dve odrasle osobe, drugo ljudi koji prate Vladu i Relju i njihove karijere, vrlo im je jasno ko je kako nastavio da gradi svoju solo karijeru i tu ne treba neko da bude mnogo pametan da misli da sam imala ikakve veze sa tim raspadom. Bilo je jako bolno i ne želim da razmišljam o tome - kaže Nikolija.

Prošla je tada kroz veoma težak period kada je izgubila bebu, a onda je imala i jednu tešku trudnoću. U tim trenucima joj je kaže bilo bitno da se skloni od svih.

Foto: Instagram.com

Nikolija Jovanović i Relja Popović

 

- Da za druge dve, hvala Bogu, uspešne bilo mi je bitno da se potpuno izolujem, od roditelja, od brata, sestre, tetke, bilo koga sa bilo kojim lošim komentarom, naravno nije ih bilo, ali za svaki slučaj. Ja sam čuvala sledeće dve najviše što sam mogla. I na pitanje kako, odlično, to je moje i ne dam vam, i nisam im dala iako je druga trudnoća bila problematična. Mnogo smo želeli drugo dete, da Rea ima brata ili sestru. Ja sam, pa baš sam vodila računa i u jednoj i u drugoj, ali u drugoj posebno nekako baš onako po ps-u sve i nisam imala ni nastupe, ja sam otkazala nastupe i u prvoj i u drugoj odmah. Znači, sedela sam kod kuće i samo iz čista mira kada sam otišla na kontrolu u 20. nedelji, znači, na pola, doktor je rekao: "Deco, imamo problem 50-50 posto da će da opstane i pitanje, da li će sutra i dalje biti tu". I onda sam išla na hitan serklaž, doktor Jeremić je uradio repoziciju, već je krenuo spontani i onda sam ležala do kraja trudnoće - kaže Nikolija ne uspevajući da zadrži suze kada se prisetila tih dana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading