DA LI ZNATE KO JE OTAC NIKOLIJE JOVANOVIĆ? Moćnik iz senke, bio je ŠEF na RTS-u, a onda je usledio BURAN RAZVOD od Vesne!

Autor:

Zabava

30.10.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko je zaista otac Nikolije Jovanović!

DA LI ZNATE KO JE OTAC NIKOLIJE JOVANOVIĆ? Moćnik iz senke, bio je ŠEF na RTS-u, a onda je usledio BURAN RAZVOD od Vesne!

Foto: ST/Dragan Kadić

Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović

Jedna od najpoznatijih pevačica na Balkanu, Vesna Zmijanac, bila je u braku sa Vladom Jovanovićem, koji se gotovo nikada ne pojavljuje u medijima. Iako je doktor ekonomskih nauka, Vlada je odlučio da se povuče iz javnosti i uživa u skladnom porodičnom životu.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac

 


Vesna i Vlada su dobili ćerku Nikoliju 1989. godine, ali o Jovanoviću se zna vrlo malo informacija. On je nekada radio kao šef marketinga RTS-a, ali nakon razvoda od Vesne, ponovo se oženio i dobio još dvoje dece, ćerku Teodoru i sina Luku.

Međutim, Vlada nikada nije želeo da se javno eksponira i nije bio oduševljen kada je saznao da se njegova ćerka odlučila da se bavi pevanjem. Nikolija je otkrila da je njen otac "alergičan" na sve što ima veze sa šou-biznisom i da ne bi savetovao nikome da se bavi pevanjem.

 

 

- Moj otac je ‘alergičan’ na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi, kao doktor nauka, ne bi savetovao da se bavim pevanjem - rekla je svojevremeno Nikolija, prenosi „Kurir„.

Iako je Vlada Jovanović ostao u senci, Vesna Zmijanac je uvek otvoreno govorila o svom bivšem suprugu i nije krila da su ostali u dobrim odnosima. Pevačica je često isticala koliko je Vlada bio važan deo njenog života i kako je podržavao njenu karijeru.

Dok Vesna i Nikolija Zmijanac nastavljaju da osvajaju muzičku scenu, Vlada Jovanović se i dalje drži po strani, fokusiran na svoju porodicu i profesionalnu karijeru. Iako je misteriozan lik, njegova posvećenost i podrška Vesni i Nikoliji ne može se osporiti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading