"BRANILA SAM KOLEGAMA DA SE DROGIRAJU U KAFANI" Zorica Marković urnisala pevače: Bolje da piju nego da se UDARAJU PO NOSU!

Autor:

Zabava

30.09.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne treba mi inspekcija na vratima, još manje narkomani. Hvatala sam ih kad se zaključaju u toaletu, pa sam ih izbacivala, tvrdi pevačica.

"BRANILA SAM KOLEGAMA DA SE DROGIRAJU U KAFANI" Zorica Marković urnisala pevače: Bolje da piju nego da se UDARAJU PO NOSU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevačica Zorica Marković kaže da je branila kolegama s estrade da se drogiraju kod nje u kafani, te i da je neke izbacivala kad bi pravili ovakav problem. Ona je u ispovesti za Republiku ispričala da je protivnik psihoaktivnih supstanci iako je poročna, pa tvrdi da je pevačima bolje da se pred svirke ili u provodu zagrevaju uz piće nego uz drogu.

- Nikad nisam volela da cinkarim kolege, to nije moj stil, ali kad je droga u pitanju, nisam imala granicu u bezobrazluku. Kroz moje kafane je prošlo milion ljudi. Cela estrada zna koliko se dugo bavim ugostiteljstvom i nikad za mene i moj posao niko nije imao ružnu reč da kaže. Pokušavali su, širili su priče da ne isplaćujem muzičare, ali njima na ceh. To nije istina i za to bi se znalo. Mlađe kolege su dolazile i kad vidim da odlaze više puta u toalet, znam da se udaraju po nosu. Čim vidim da se neko zaključava, upadnem i kažem:

"Napolje, pa šmrčite!" Ne treba mi inspekcija na vratima, a još manje narkomani u kafani - priča pevačica i dalje otkriva da je neke kolege savetovala da se manu droge, a ako im treba gas pred nastup, da se late čaše:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Aca Lukas

- Neki koje sam hvatala da se lupaju po nosu sam kasnije savetovala da je bolje da popiju koju čašicu rakije ili tome slično nego da se navlače na hemiju. Svako će da krene od dva-tri šmrka, ali posle to ode u hronično i tešku zavisnost. Neću da se posle priča da se narkomani provode u mojoj kafani, pritom su to mladi ljudi, pred kojima je tek život. Neki od njih su mnogo poznati, a samo je nekoliko njih priznalo sve, a to su Aca Lukas i Darko Lazić. Ostali se kriju, a javno propagiraju neke leve vrednosti.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darko Lazić

Markovićka je potom objasnila da može da se pohvali odličnim poslovanjem, kao i da su jednom prilikom muzičari s kojima je prekinula saradnju širili laži po gradu da nije isplaćivala dnevnice.

- Pustila se jednom prilikom buva da ne plaćam svoje ljude i da kasne plate. To nema veze s istinom. Pričali su neki muzičari s kojima sam imala dogovor da sami rade na bakšiš i da stave u džep sve što zarade. Znači, mogli su da odnesu i 500 evra ako tokom večeri zarade, reč nisam rekla. Ako je neko veče prošlo lošije, za to nisam kriva što nije bilo para. To oni sebi neka pripišu što ne znaju da uzmu bakšiš. Sve radnike uredno plaćam, tako da niko ne može da mi nađe manu, samo mogu da lažu - rekla je Zorica kroz smeh.

Vesna je bolja riba od Lepe Brene

Zorica kaže da nema ništa protiv Lepe Brene, kao što se priča u medijima, ali da, kad je lepota u pitanju, prednost daje dobroj drugarici Vesni Zmijanac.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac

- Stalno se priča da Brena i ja nismo u dobrim odnosima, ali stvarno tu nema zle krvi. Jesam pričala da ima konjsku glavu, ali to sam rekla i za mene. Ništa nije ružno, konj je lepa životinja. Neću da pričam o tome ko je veća zvezda, ali ako ćemo iskreno, prednost ću uvek da dam drugarici Vesni Zmijanac. Ona mi je čak i bolja riba od Brene! Ipak, kad su noge u pitanju, imam najbolje i tu nemam konkurenciju!

Foto: ST/Dragan Kadić

Lepa Brena

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading