KRENUO DA ZBIJA NESLANE ŠALE POSLE SAOBRAĆAJKE! Darko Lazić ne prestaje da ŠOKIRA region! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.08.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker počeo da zbija šale na račun udesa koji je izazvao!

KRENUO DA ZBIJA NESLANE ŠALE POSLE SAOBRAĆAJKE! Darko Lazić ne prestaje da ŠOKIRA region! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Folker Darko Lazić je pre dva dana izazvao udes na deonici auto-puta kroz Beograd. Tada je naleteo na kombi u svom džipu marke BMW X5, i udario vozilo marke mercedes sprinter, kojim je upravljao B.B. (51). 

Pevač je već danas šokirao svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, jer je već počeo da zbija neslane šale na ovaj račun.

- Kad te Darko Lazić pozove na sudar, ne znaš da l' da obučeš venčanicu ili oklopno odelo - podelio je Darko objavu na društvenoj mreži Instagram i dodao nekoliko emotikona koji plaču od smeha.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Sudija za prekršaje je kaznio Lazića novčanom kaznom u iznosu od 150.000 dinara, a dobio je i zabranu vožnje u trajanju od deset meseci. On je vozio bez validne vozačke dozvole, koja mu je ranije oduzeta zbog nepropisne i nesavesne vožnje. Test na drogu i alko-test su bili negativni.

Juče su se pojavili navodi da je pevač slagao da je došlo do lančanog udesa, kao i da je za sve kriv njegov trenutak nepažnje.

- Ova saobraćajka koja se desila pevaču je zbog mobilnog telefona. Brzina jeste bila prilagođena auto-putu, ali se sumnja da je pevač tokom vožnje kuckao poruke ili razgovarao. Na pitanje službenih lica on je to negirao, ali je priznao krivicu i sada je ostalo da snosi troškove - naveo je juče za "Kurir" izvor iz istrage.

Republika

Foto: Republika.rs

Darko Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
djole

25.08.2023 19:14

Budala osaje budala