DARKO LAZIĆ SLAGAO?! Ovo su detalji folkerovog UDESA, evo šta se dogodilo pre ZAKUCAVANJA u kombi

Autor:

Zabava

24.08.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta se dogodilo pre udesa popularnog folkera!

DARKO LAZIĆ SLAGAO?! Ovo su detalji folkerovog UDESA, evo šta se dogodilo pre ZAKUCAVANJA u kombi

Foto: Republika.rs

Pevač Darko Lazić juče je imao saobraćajku, kad se zakucao u kombi na auto-putu kod Kvantaške pijace. Iako je pevač priznao krivici i rekao da je u pitanju lančani udes, izvor iz istrage navodi da se udes dogodio zbog njegovog trenutka nepažnje.

- Ova saobraćajka koja se desila pevaču je zbog mobilnog telefona. Brzina jeste bila prilagođena auto-putu, ali se sumnja da je pevač tokom vožnje kuckao poruke ili razgovarao. Na pitanje službenih lica on je to negirao, ali je priznao krivicu i sada je ostalo da snosi troškove - navodi za "Kurir" izvor iz istrage.

Darko Lazić je prethodno naveo kako je došlo do lančanog udesa, kao i da nezogda nije strašna.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Darko Lazić

- Nalazio sam se u koloni kod Kvantaša, u pitanju je lančani sudar. Nije ništa strašno, ja sam dobro, na kolima su mi stradali far, hauba i branik. Sam sam bio u kolima, šteta mi nije bitna, sve će se popraviti - rekao je Darko Lazić.

On je po izlasku iz policijske stanice istakao da poseduje češku vozačku dozvolu i da nije vozio brzo, te da će platiti kaznu.

- Kriv sam, jer sam udario čoveka otpozadi. Nisam vozio brzo, platiću novčanu kaznu. Nikad nisam imao problem zbog češke dozvole. Platiću kaznu sad, jer sam udario čoveka otpozadi, normalno. Kolika će biti kazna, to ćemo tek da vidimo - istakao je Lazić nakon izlaska iz policijske stanice.

Republika

Foto: Republika.rs

Darko Lazić izlazi iz policijske stanice

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ford

24.08.2023 17:20

Uhapsite alkoholicara uzmite dozbolu za stalno ubice nekog vi ste krivi sto ga pustate da vozi pa non stop pravi preksaje sramota pa ko je on