ZAVIRITE U MILIONSKU VILU HARISA DŽINOVIĆA: Đina podelila slike iz LUKS prostorija, sve je u kamenu, mermeru i kristalima! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.11.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haris Džinović, popularni pevač narodne muzike, nedavno se sa porodicom uselio u svoju vilu na Senjaku. Ova vila je bila u izgradnji od 2017. godine, a Džinović je za nju, kako se pisalo, uložio oko 2 miliona evra.

ZAVIRITE U MILIONSKU VILU HARISA DŽINOVIĆA: Đina podelila slike iz LUKS prostorija, sve je u kamenu, mermeru i kristalima! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram.com/djinadzinovic

Pevačeva ćerka, Đina Džinović, je veoma aktivna na društvenim mrežama, posebno na svom Instagram profilu. Nedavno je objavila fotografiju koja je privukla veliku pažnju javnosti. Naime, Đina je pozirala u luksuznom dnevnom boravku porodične vile, koji je izrađen u mermeru. U središtu prostorije se nalazi veliki, impozantni kamin, koji je glavni deo enterijera. Pored toga, kontrast crnog i belog mermera, kristalni lusteri i staklena ograda na stepeništu dodatno su ulepšali ovaj prostor.

 

 


Međutim, izgradnja ove vile nije tekla glatko. Džinović je neprestano menjao nacrte i rušio već izgrađene zidove, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma. On je i javno govorio o svojim zahtevima i promenama tokom gradnje, ističući da želi da njegov dom izgleda baš onako kako on želi.

- Stalno menjam. Nisam arhitekta, nisam građevinski inženjer, ni statičar. Ne čitam nacrte, ni planove. Vidim kada je nešto izgrađeno i onda reagujem. Kažem im: “Srušite mi ovaj zid jer mi se ne sviđa, dajte mi neki drugi, proširite mi garažu da ne ulazim kroz iglene uši”. To su sasvim normalne promene tokom gradnje, ne razumem što bih zbog toga bio težak. Plaćam to i želim da izgleda kako hoću. S druge strane, arhitekta i inženjer grade to i odoše, a ja ostajem tu. Znači, gradim za sebe, a ne za njih - ispričao je jednom prilikom Haris Džinović.

 

 

Iako su radovi trajali dugo, konačan rezultat je impresivan. Vila na Senjaku je postala pravo remek delo, a Džinović je konačno dobio svoj san o savršenom domu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading