POZNATI TEKSTOPISAC APELUJE NA SVOJE PEVAČE: Demir Jetula se obratio Dragani, Jani, Šemsi, Vesni...

Autor:

Zabava

11.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tekstopisac iz Kraljeva, Demir Jetula, stoji iza hitova Šabana Šaulića "Ako me tražiš", Jane "Odvedi me srećo" i brojnih drugi, a sada se nalazi u najtežoj životnoj situaciji i moli za pomoć.

POZNATI TEKSTOPISAC APELUJE NA  SVOJE PEVAČE: Demir Jetula se obratio Dragani, Jani, Šemsi, Vesni...

Foto: Facebook

Demir Jetula, poznati tekstopisac iz Kraljeva, poznat po hitovima koje je pisao za najveće zvezde domaće estrade, nalazi se u veoma teškoj životnoj situaciji i moli za pomoć.

Kao talentovani tekstopisac, Demir je doprineo uspehu mnogih pevača i muzičara tokom svoje preko četrdesetogodišnje karijere. Međutim, trenutno se nalazi u velikim finansijskim problemima i moli za pomoć od svojih kolega i prijatelja.

Demir je odlučio da se obrati javnosti i zamoli za finansijsku pomoć u rešavanju stambenog problema svoje četvoročlane porodice. Sa suprugom Marijom i dve male ćerkice, Demir je u teškoj situaciji i nada se da će mu pevači i muzičari sa kojima je sarađivao pružiti podršku.

Republika

Foto: Facebook

Demir Jetula

- Želim da se obratim pevačima i muzičarima da mi finansijski pomognu da rešim stambeni problem svoje četvoročlane porodice. Imam suprugu Mariju i i dve male ćerkice. Zovem se Demir Jetula, iz Kraljeva sam i priznati sam tekstopisac i kompozitor folk muzike. Preko 40 godina sam vrlo uspešan na estradi i pisao sam pesme za najveće jugoslovenske zvezde i na taj način značajno doprineo građenju njihovih uspešnih karijera - kaže Demir za "Kurir" i dodaje:

- Nekada sam bio uspešan privrednik (vlasnik RTV Biser iz Kraljeva, bavio se građevinarstvom, ugostiteljstvom, itd.). Igrom sudbine ili lošim poslovnim potezima došao sam u totalni bankrot i praktično sam na ulici sa svojom porodicom. Imam šansu da prizemnu kuću (koju sam ja izgradio) u Kraljevu otkupim u dogovoru s preduzećem iz Beograda i da mi oni skinu hipoteku. Za to mi je potrebno da do 31. decembra 2023. uplatim ostatak od 15.800 evra.

- Pokušavao sam da stupim u kontakt sa svojim pevačima, ali do njih je teško doći, a nekada su me na kolenima molili da im poklonim hitove. Molim vas da pokrenete "moje zvezde" da mi pomognu da rešim osnovni životni problem. Iz moje "lične karte" možete videti za koga sam sve pisao i koje pesme i koliko sam značajno doprineo afirmaciji i uspehu naših najvećih zvezda. Da kažem i to da nikada u životu nisam dobio ni jedan jedini dinar, niti bilo kakvu novčanu naknadu od bilo kog izvođača - priča on.

Republika

Foto: Facebook

Demir Jetula

Tokom svoje karijere, Demir je radio sa najvećim zvezdama kao što su Šaban Šaulić, Vesna Zmijanac, Marinko Rokvić, Šemsa Suljaković, Jana, Suzana Jovanović, Bora Spužić Kvaka, Luis, Sinan Sakić i Maja Marijana. Njegove pesme su bile veliki hitovi, a neke od njih su "Ako me tražiš", "Odvedi me, srećo", "Ja nisam devojka lutalica" i "Šta je jablan među borićima".


Demir ističe da nikada nije dobio ni jedan dinar od bilo kog izvođača za svoj rad i da se nada da će njegove "zvezde" konačno prepoznati njegov doprinos i pružiti mu podršku u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading