FILIP MI BRANI DA ŠETAM U DONJEM VEŠU: Prijovićka priznala da se njen MUŽ PITA za sve, pa otkrila koju ŽELJU NEĆE DA JOJ ISPUNI!

Autor:

Zabava

09.11.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra bi volela da se pojavi na pisti kao manekenka, ali Živojinovići nisu za to!

FILIP MI BRANI DA ŠETAM U DONJEM VEŠU: Prijovićka priznala da se njen MUŽ PITA za sve, pa otkrila koju ŽELJU NEĆE DA JOJ ISPUNI!

Foto: Vladimir Lukić

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

Popularna pevačica Aleksandra Prijović pojavila se na jednom događaju koji je organizovala porodica Živojinović i to u seksi bodiju, koji je, kako je otkrila, dizajnirala sestra njenog supruga Filipa Iva Nakić.

Ona je istakla i da bi rado izašla kao manekenka na pistu u donjem vešu Breninog brenda, ali da joj Živojinovići to brane.

- Prošetala bih kao jedan od modela za donji veš, što da ne! Nismo pričali o tome, ali eto. Nisu pitali. Ja sam za to, za seksi veš. Uzela sam, neke stvari sam isprobala. Ono što sam isprobala... Sve što Filip donese, ja odmah probam... Sad sam u dobroj formi, sve što obučem lepo mi stoji. Njegova sestra je uradila fenomenalan posao, ponosna sam na nju, Brenu, Bobu... Pitajte Filipa kako bi reagovao kad bih i ja napravila provokativne fotografije - rekla je Aleksandra, aludirajući na to da njen muž ne voli da se ona provokativno slika.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović nosila seksi bodi koji je dizajnirala Filipova sestra Iva Nakić

Inače, Brena je i sama priznala da je napravila provokativne fotografije da bi reklamirala donji veš, koji, kako kaže, sakriva nepravilnosti koje mogu da muče dame. Ona je ispričala da se te fotke muškim članovima njene porodice ne dopadaju, ali da ona, uprkos tome, planira da ih objavi.

- Slikala sam se u bodiju i kad sam pokazala mojim muškim članovima, rekli su da je to možda malo previše ogoljeno. Međutim, smatram da ću ipak te fotografije da objavim - otkrila je Brena na promociji.

Posle porodičnog događaja Aleksandra i njen suprug Filip uhvaćeni su u jednom beogradskom restoranu dok su razmenjivali nežnosti. Svi su samo gledali u njih, ali Prija nije marila za tuđe poglede, već je Filipa obasipala poljupcima. Uprkos glasinama da im je brak u poslednje vreme u krizi, njih dvoje su sada pokazali koliko se vole, a malo ljubomore očito ne škodi!

Prija uhvaćena s Blaškom u mraku

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Aleksandra Prijović uslikana na aerodromu sa svojim menadžerom Blaškom

Aleksandru je u društvu menadžera Danijela Blažića Blaška ekipa "Paparaco lova" snimila na Aerodromu "Nikola Tesla", dok se vraćala sa jednog od nastupa. Iako je bila umorna i bez šminke, pevačica je vidno raspoložena i dalje blistala. Najbliži saradnik joj je pomogao oko kofera na pokretnim stepenicama, a zatim su zajedno produžili u mrak.
Podsećanja radi, nedavno su Prija, njen suprug Filip i menadžer Blaško bili u centru skandala, nakon što je kao bomba u javnosti odjeknula priča da se Živojinović pobio s Blažićem, te da njih dvojica nisu u dobrim odnosima.
Međutim, o ovim navodima niko do danas nije rekao ništa niti je hteo da komentariše.

Tražila da se slika s pravom svekrvom!

Foto: Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović uvek naglašava da je Zorica Nakić njena svekrva, a ne Brena

Popularna pevačica na promociji Breninog brenda od okupljenih fotografa tražila je da je fotografišu s Filipovom majkom Zoricom Nakić. Ona je više puta isticala da je njena svekrva Zorica, a ne Lepa Brena, kako često navode regionalni mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading