ZAHVALNA SAM ŠTO SI BAŠ TI MOJA MAMA: Ćerka poznatog glumačkog para raznežila sve EMOTIVNOM OBJAVOM!

Autor:

Zabava

09.11.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Jovanović sa majkom Brankom Pujić otputovala u Veneciju, gde su po drugi put proslavile njen rođendan.

ZAHVALNA SAM ŠTO SI BAŠ TI MOJA MAMA: Ćerka poznatog glumačkog para raznežila sve EMOTIVNOM OBJAVOM!

Foto: Instagram

Anđela Jovanović, ćerka poznatog glumačkog para Gagija Jovanovića i Branke Pujić, nikada preterano nije volela da se eksponira. Međutim, sada je na Instagram profilu podelila privatne slike sa jednog putovanja, gde su po drugi put proslavile Brankin rođendan.

Republika

Foto: Instagram

Anđela Jovanović

Naime, majka Anđele Jovanović, glumica Branka Pujić, pre tri dana je proslavila 60. rođendan, a ćerka joj je putem društvene mreže Instagram uputila emotivnu čestitku, a sada je podelila fotografije iz Venecije, gde su ponovo slavile.

Republika

Foto: Instagram

Anđela Jovanović sa majkom

- Majkice moja, jače svetlo od tvog još videla nisam. Hvala ti sto nas sve obasjavaš nežnošću, ljubavlju i dobrotom. Što si široka kao vasiona, što razumeš svakoga, što je tvoja vera u ljude dirljiva, a tvoja ljubav zaista bezuslovna. Inspiracija si svakog dana i ideal kome težim. Zahvalna sam što si baš ti moja mama! Srećan 60. rodjuš, voli te tvoja ćerkica do neba - poručila je Anđela. 

Republika

Foto: Instagram

Branka Pujić proslavila 60. rođendan

Podsećamo, da su se Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš nedavno tajno venčali na velikom salašu u Krčedinu, a novopečeni bračni par okupio je samo užu rodbinu i najbliže prijatelje kako bi proslavili ovaj poseban dan. Gagi i Branka su bili ponosni na svoju naslednicu, te su joj ispunili sve želje, a u njihovim očima se mogla videti ogromna sreća.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading