KEBA SE NA STADIONU SLOMIO ZBOG PREMINULOG KUMČETA ALEKSANDRA KODIĆA: Delije te nikad neće ZABORAVITI!

Autor:

Zabava

08.11.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi na utakmici plakali zbog Kodićevog sina.

KEBA SE NA STADIONU SLOMIO ZBOG PREMINULOG KUMČETA ALEKSANDRA KODIĆA: Delije te nikad neće ZABORAVITI!

Foto: Republika

Tragična vest potresla je srpsku javnost kada je preminuo Aleksandar Kodić, sin poznatog harmonikaša Mirka Kodića. Mladić je preminuo u snu, a sahranjen je na groblju Lešće.  Aleksandar je bio poznat kao strastveni navijač Crvene Zvezde, a na putu od kapele do njegove večne kuće, njegovi prijatelji i navijači su mu odali počast tako što su upalili baklje. Sada se njegov kum Dragan Kojić Keba slomio na sinoćnoj utakmici dok je Zvezda igrala protiv Lajpciga, te poručio svom kumiću da ga nikada neće zaboraviti.

Republika

Foto: instagram

Mirko Kodić i kum Keba

- Aleksandre, Delije ne zaboravljaju - napisao je Keba u opisu slike sa stadiona, gde su navijači na jednom transparentu napisali posvetu preminulom Aleksandru. 

Republika

Foto: instagram.com/dragankojickeba

Keba se na utakmici rastužio zbog kumčeta

Ovaj prizor ostavio je još dublji trag u srcima svih prisutnih, a posebno je bilo emotivno za njegovog oca Mirka Kodića koji je došao na stadion samo zbog svog sina.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandara Kodića drugovi ispratili uz baklje

Podsećamo da je Mirko na sahrani svog sina bio neutešan i rekao da je Aleksandar preminuo u snu, od srčanog udara. Ipak, i pored velike tuge, Mirko je uspeo da se prikupi i dođe na stadion da pruži podršku Crvenoj zvezdi. Na zapadnoj tribini, gde uvek zauzima svoje mesto, gledao je utakmicu uz prisustvo novinarskih ekipa koje su ga zabeležile u teškim trenucima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading