OTKRIVENA ISTINA O BIVŠIM "MODELSICAMA": Susret u Beogradu sa MILIJARDEROM promenio sve!

Autor:

Zabava

09.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo koje su šanse da se „Modelsice" okupe u originalnom sastavu!

OTKRIVENA ISTINA O BIVŠIM "MODELSICAMA": Susret u Beogradu sa MILIJARDEROM promenio sve!

Foto: TV Pink/printscreen

Ivana Stamenković, poznatija kao Sindi, prvi put je posle nekoliko godina progovorila o Sandri Meljničenko, s kojom je devedesetih činila grupu "Models".

Republika

Foto: instagram.com/sindi_models

Sindi

Naime, Sindi je u emisiji "Amidži šou" priznala kako je protekao njihov poslednji sustert, te otkrila da li bi Ivana pristala na to da se članice nekadašnje grupe ponovo skupe.

Republika

Foto: youtube.bandicam.com

Sandra Meljničenko

- Pre jedno četiri godine, kad je bila poslednji put u Beogradu, smo se i videle poslednji put. Tada me je upoznala s mužem, Andrejom. On u nju gleda baš zaljubljeno. Mislim da je sad preselila i majku i brata u Pariz - rekla je Sindi, pa objasnila zbog čega ne može tačno reći da li će se grupa "Models" ponovo okupiti:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sandra Meljničenko sa suprugom

- Da Sandra dođe, ne znam koliko bi ona tražila i da li bi pritala na to

Na pitanje da li misli da je jedina iz grupe „Models" koja je „kiksnula" što se tiče udaje, odgovorila je odrično.

- Nije, imam divno dete i ne kajem se. Imam najdivnije dete na svetu. Ona je predivna i prepametna. Ne bih je menjala ni za šta - naglasila je Stamenkovićeva, pa priznala da godinama uživa u ljubavi:

- U vezi sam šest godina i mnogo mi je lepo.

Podsećamo da Sindi sa bivšim suprugom Nikolom Pavlovićem ima ćerku Petru oko koje su godinama vodili borbu za starateljstvo. Kada su se upoznali i bili u vezi četiri godine Ivana je kako je i sama ispričala u jednoj emisiji bila veoma srećna, a onda je usledio horor. Posle rođenja ćerke Petre sve se promenilo, a tadašnji suprug je kako Ivana kaže postao nasilnik za kog nije mogla da veruje da će dobiti starateljstvo nad ćerkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading