POZLILO RADAŠINOVOJ SNAJKI: Smrt rijaliti učesnika POTRESLA njegovu porodicu!

Autor:

Zabava

07.11.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Miljković Radašin danas je sahranjen u svom rodnom Ljuptenu, a njegovoj snajki se slošilo!

POZLILO RADAŠINOVOJ SNAJKI: Smrt rijaliti učesnika POTRESLA njegovu porodicu!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Printscreen/https://www.youtube.com/@puyoshotka6449

Danas je na groblju u Ljuptenu sahranjen Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin, bivši učesnik rijalitija "Farma" i "Veliki brat". Na večni počinak ispratili su ga najbliži, sa kojima je živeo u skromnoj kući.

Kako "Telegraf.rs" prenosi, Radašinova smrt jako je potresla porodicu, a snajki je pozlilo jer par dana nije uzimala ništa od hrane.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Radašinova sahrana

Inače, prema rečima njegove ćerke Slađane, Radašin je umro u bolnici u Aleksincu, a poslednjih dana nije mogao da govori. Ipak, prema njenim rečima, Radašin je bio hrabar i nije pokazivao bol uprkos teškom stanju. Slađana je takođe otkrila da je Radašin imao ponude za učešće u rijaliti programima, ali zbog povrede noge nije mogao da prihvati nijednu od njih.

Meštani ovog sela kažu da je Radašinova smrt jedna od pet smrtnih slučajeva koji su se dogodili u roku od nekoliko dana. Telo preminulog je po starim seoskim običajima bilo izloženo u kući, a potom je premešteno u dvorište gde je održano opelo. Sanduk je bio pokriven omiljenim ćebetom Radašina, a članovi porodice su se zauvek oprostili od svog najmilijeg. Nakon toga, Radašin je sahranjen po seoskim običajima u dvorištu porodične kuće.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@balkanvideos2011

Radašin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading