PORODILA SE NAŠA GLUMICA: Na svet donela devojčicu, sprema se veliko SLAVLJE!

Autor:

Zabava

07.11.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radosne vesti u domu Anje Alač, Vesna Čipčić ponovo postala baka!

PORODILA SE NAŠA GLUMICA: Na svet donela devojčicu, sprema se veliko SLAVLJE!

Foto: ST/V.LUKIĆ

Andrej Josifovski, Anja Alač

Vest da je popularna glumica Anja Alač postala majka brzinom svetlosti jutros je uzburkala medijske krugove u Srbiji. Anja, ćerka poznate glumice Vesne Čipčić i umetnika Aleksandra Alača, donela je na svet predivnu devojčicu kojoj je već pri prvim mesecima trudnoće dala ime Anđela.

Mlada glumica i njen suprug Andrej Josifovski su sa nestrpljenjem čekali dolazak svoje naslednice, a njihov sin Aleksej je dobio pojačanje u porodici. Kako prenosi Story, Anja je lako podnela trudnoću i porođaj, a sada su svi željno iščekuju kod kuće. Ponosna baka Vesna je već spremna da ugosti svoju mezimicu i pruži joj svu svoju pažnju i ljubav.

U međuvremenu, suprug Anje, Andrej, se pretpostavlja da zajedno sa Anjinim bratom Ivanom priprema veliko slavlje povodom rođenja devojčice. Očekuje se da će biti puno muzike, hrane i pića, a veruje se da će i neka fotografija sa proslave dospeti na društvene mreže.


Svi se nadaju da će Pijanista i glumica uskoro predstaviti svoju naslednicu i fanovima, a za par meseci se očekuje i da će se beba pojaviti u javnosti. Sigurno je da će Anja i Andrej biti odlični roditelji i da će pronaći najbolji način da približe brata i sestru i učine da se njihov odnos temelji na lepim osećanjima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading