ELENA KARAMAN PODELILA SLIKU POKOJNOG SINA: Potresne reči koje je uputila KIDAJU DUŠU!

Autor:

Zabava

06.11.2023

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena Karaman fotografijom sve rasplakala!

ELENA KARAMAN PODELILA SLIKU POKOJNOG SINA: Potresne reči koje je uputila KIDAJU DUŠU!

Foto: Instagram.com/elenakaraman.essence

Ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, dizajnerka enterijera Elena Karaman Karić podelila jednog sina je izgubila, koji je bio rođen sa cerebralnom paralizom i preminuo u 14. godini, 2009.

Foto: Instagram.com/elenakaraman.essence

Elena Karaman

 

On joj je bio dete iz braka sa slavnim fudbalerom Predragom Peđom Mijatovićem, sa kojim ima i sina Luku koji već deceniju živi u Americi. Upravo njemu je Elena posvetila objavu na Instagramu, nazvavši ga "magičnim zvezdanim detetom".

Elena je objavila stori, u kom je fotografisala deo porodičnog doma, u kom je posebno mesto izabrala gde je ostavila fotografiju svog preminulog sina, dok je bio beba. Pored su ostavljene dve crvene ruže, ali i još mnogo posebnih detalja, koji Eleni imaju veliko značenje. 

Foto: Instagram.com

Elena Karaman podelila fotografiju pokojnog sina

 

- Srećan rođendan, anđele moj. Neka te krila dobrote nose uvis da plešeš sa zvezdama - napisala je Elena Karaman uz fotografiju. 

- Pre 28 godina jedna mala, magična zvezda je sletela na Zemlju i donela toliko radosti u moj život. Postoji toliko načina na koje možete voleti, a voleti tebe je moj omiljeni. Hvala ti što si me uveo u magično iskustvo koje se zove biti majka. Imala sam samo 19 kad si me blagoslovio svojim bićem. Rasli smo zajedno. Luka, moje prvo magično zvezdano dete, ti predstavljaš čistu ljubav - napisala je Elena na engleskom jeziku u objavi na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sneza

06.11.2023 22:37

Da tvoje dete, a ostavila ga je drolja da ga drugi cuvaj dok se ona je...a po svetu.