"POSLE RAZVODA NE POSTOJI STUB" Jovana Pajić iznela kompletnu ISTINU o pucanju BRAKA sa Saletom!

Autor:

Zabava

06.11.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Pajić progovorila o razvodu od Saleta Tropika!

"POSLE RAZVODA NE POSTOJI STUB" Jovana Pajić iznela kompletnu ISTINU o pucanju BRAKA sa Saletom!

Foto: Instagram.com

Pevačica Jovana Pajić i bivša supruga kolege Aleksandra Cvetkovića, pevača "Tropiko benda", prvi put je progovorila o njihovom razvodu.

Kako je navela, Jovana je svoj brak dugo idealizovala, dok nije shvatila da mora da odustane od njega i nastavi dalje.

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Pajić i Sale Tropiko

 

- Svi uđemo u brak sa idejom da će trajati zauvek, a u međuvremenu se desi život, pa te demantuje. Ti onda na sve načine pokušavaš da rešiš problem koji je tekući, a zapravo od drveta ne vidiš šumu. Jednostavno, radiš na tome dokle možeš, dokle god ima dvosmerne komunikacije između partnera, pa idemo ka istom cilju, a kad si sam u svemu tome, neshvaćen, kada se ne razumeš kako treba, onda je taj teret postane baš težak da se nosi samostalno kroz život. Pogotovo kada imate decu kojima ste potrebni celi, u komadu, stabilni i prisutni u njihovim životima. Onda imate odgovornost prema sebi da se izmaknete iz te toksične sredine, prvenstveno zbog njih, ako već nema pomoći. Mislim da je važno boriti se, ali je podjednako važno i odustati kada vidiš da nema pomoći. Moraš da budeš primer svojoj deci, oslonac. Posle razvoda više ne postoji taj porodični stub, on je malo ćopav, ali mora biti dovoljno jak da podnese sve ono u čemu će, u ovom slučaju jedan roditelj, biti spreman da podrži sve to - započela je Jovana i dodala da je sa bivšim suprugom u dobrim odnosima.

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Pajić

 

- Ljudi obično ostanu ostrašćeni i onda deca budu panciri koji prime najteže udarce. Ne gledaju kako sve to na decu utiče, ali ja sam razumna osoba, nikada sebi ne bih dozvolila data toksična komunikacija nastavi i posle braka. Mi radimo za njih i uvek sam za saradnju za dobrobit dece, sve ostalo me ne zanima, bilo koja druga tema a da nisu njih dve. Sale i ja smo radili na tome da ostanemo prijatelji i posle svega - rekla je za "Blic dana".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading