"UVEK JEDNO SRCE" Romantični ples Elene Karaman i Jugoslava Karića ostavio sve bez teksta, POMIRENJE NA POMOLU? (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.10.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši supružnici zaplesali zajedno na proslavi punoletstva sina Simona, svi komentarišu njihov ples!

 

 

Simon Karić, sin Elene Karaman i Jugoslava Karića, sinoć je proslavio svoj 18. rođendan. Mladić, koji je upisao režiju, proslavio je punoletstvo u jednom poznatom lokalu, gde je okupio najbliže prijatelje i porodicu.

Posebno emotivan trenutak bio je njegov razgovor sa majkom i ocem, koji su usnimili gosti. Jedna gošća je podelila ovaj trenutak i stavila tri emotikona srca, a potom podelila još jednu objavu.

Republika

Foto: Instagram.com

Simon, Jugoslav i Elena

Naime, bivši supružnici Elena i Jugoslav su zajedno zaplesali, a ova gošća je preko objave dopisala sledeće:

- Za mene uvek jedno srce - napisala je ona.

Republika

Foto: Instagram.com

Romantični ples Elene i Jugoslava

Jugoslav je podelio njene objave, a mnogi su se zapitali i da li ovo znači da će uskoro doći i do njihovog ljubavnog pomirenja. Podsetimo, njih dvoje su se venčali 2005. godine, a tada se pričalo da porodica Karić nije najsrećnija zbog njegovog izbora.

Iste godine su dobili sina Simona, a razveli su se nakon 14 godina braka. Prema navodima ljudi iz njihovog okruženja, ljubav se ugasila, razlike isplivale na površinu, a Elena se zaljubila u poznatog fotografa Dušana Reljina, sa kojim je i sada.

 

 

Jugoslava su nakon razvoda povezivali sa pevačicom Milicom Todorović, a bio je jedan od gostiju na proslavi njenog 32. rođendana. Jugoslav je krio vezu sa hrvatskom misicom Barbarom Ljiljak, sve dok ih nije odao njegov brat Simon de Karić, nakon čega je osvanula i njihova zajednička fotografija.

Njih dvoje su se zajedno pojavili na spektakularnom koncertu Andree Bočelija prošle godine i tada ih je javnost prvi put videla zajedno.

Republika

Foto: Prntscrin, instgram.com

Barbara Ljiljak

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading