ISTINA O RAZVODU PEVAČICE I KOŠARKAŠA: Otvorila dušu tri godine nakon KRAHA LJUBAVI!

Autor:

Zabava

08.10.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina jednom objavom na svom Instagramu otkrila šta tri godine od razvoda ima da kaže o porodici bivšeg muža!

ISTINA O RAZVODU PEVAČICE I KOŠARKAŠA: Otvorila dušu tri godine nakon KRAHA LJUBAVI!

Foto: Youtube printscreen

Katarina Sotirović

Pevačica Katarina Sotirović i košarkaš Aleksandar Rašić razveli su se pre tri godine, a pre nego što su zvanično potpisali papire, pokušali su čak dva puta da spasu ljubav.

Kako je svojevremeno govorila, činilo joj se da njen, sad već bivši suprug nije reagovao na njene molbe i želje za promenom. „Da se on pitao, nikada se ne bismo razveli”, govorila je tada. Ipak, njoj se činilo da njih dvoje nisu tim, ali je odabrala da svakako ostanu prijatelji zbog svoje dvoje dece, prenosi "Story".

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandar i Katarina

Krah bračne zajednice obično ostavi traga na porodice partnera, a razvod Katarine Sotirović i Aleksandra Rašića imao je za posledicu podršku, ljubav i razumevanje, pa je Katarina jednom objavom na svom Instagramu otkrila šta tri godine od razvoda ima da kaže o porodici bivšeg muža:

Život nas ponekad odvede na stranu koju nismo planirali, očekivali... I treba „zagrliti” svaku promenu. Porodica Rašić je obeležila dobar deo mog života, zauvek ćemo biti tu jedni za druge. Naš sin David je dobio ime upravo po ovom posebnom momku sa slike, rođenom bratu mog bivšeg muža Aleksandra. Gde ima ljubavi i poštovanja, ima i lepih odnosa. David Rašić, naša Julija i ja, jednog sunčanog oktobra 2014. godine – napisala je pevačica podelivši uspomenu sa Aleksandrovim bratom.

Aleksandar i Katarina potrudili su se da funkcionišu dobro, kao i njihove porodice, kako bi posledice razvoda na njihove mališane bile što bezbolnije. Primer koji je Kaća pokazala na svom Instagramu pratioci su podržali divljenjem i najlepšim rečima.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading