DVE GODINE OD SMRTI MARINKA ROKVIĆA: Supruga Slavica se SLOMILA od tuge, njene reči SEKU POPUT ŽILETA (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

06.11.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga ne jenjava!

DVE GODINE OD SMRTI MARINKA ROKVIĆA: Supruga Slavica se SLOMILA od tuge, njene reči SEKU POPUT ŽILETA (FOTO)

Foto: ST/N. MANDIĆ

Danas se navršava tačno dve godine od smrti proslavljenog pevača narodne muzike Marinka Rokvića, čije je ime ostalo zauvek urezano u srca njegovih poštovalaca širom regiona, ali i porodice, koja se i dalje bori za tragičnom gubitkom koji ih je obeležio do kraja života.

Naime, njegova supruga Slavica oglasila se na društvenim mrežama povodom ovog tužne godišnjice, a kao i mnogi koji su izgubili voljenu osobu, ona se suočava sa teškoćom zaborava.

- Sve dok pamet služi, lako je sačuvati sećanja. A zaborav? Zaborav je težak, prosto nemoguć jer neprestano tečeš mojim venama. Nedostajanje - napisala je Slavica uz njihovu zajedničku fotografiju.

 

 

Podsećenja radi, Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini nakon borbe sa teškom bolešću. Ostavio je iza sebe na desetine hitova, brojne nagrade i veliki broj poštovalaca. Međutim, ono najvrednije što je ostavio su njegova supruga Slavica i njihovi sinovi Nikola i Marko, koji su nastavili očevim stopama i postali uspešni muzičari. Osim njih, Marinko je iz jedne vanbračne veze dobio i sina Daria, koji gaji vrlo blizak i prijateljski odnos sa svojom polubraćom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading