PEVAČICA SE UDALA ZA MILIONERA, A ŽIVI U SUVOM LUKSUZU: Zavirite u stan Nadice Ademov, detalji će vas oduševiti!

Autor:

Zabava

04.11.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Ademov pokazala detalje luksuznog doma!

PEVAČICA SE UDALA ZA MILIONERA, A ŽIVI U SUVOM LUKSUZU: Zavirite u stan Nadice Ademov, detalji će vas oduševiti!

Foto: instagram.com/ademov_nadica

Nedavno se u elitnom naselju u Beogradu desilo jedno radosno događaj. Pevačica Nadica Ademov i njen suprug Damir postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Melina. Nadica i Damir su već poznati kao par koji živi u raskoši i luksuzu, a ovaj događaj je samo dodatno potvrdio njihov status.
 

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Nadica Ademov

 

Par je nedavno kupio stan u jednoj od najluksuznijih zgrada na Novom Beogradu, za koji su isplatili neverovatnih 500.000 evra. Osim toga, za opremanje komfornog stana, navodno su potrošili više desetina hiljada evra. U stanu se ističu luksuzni detalji i mermer, ali ono što posebno privlači pažnju je beli klavir koji se nalazi u dnevnoj sobi. Tu su i brojne plišane mede i portreti pevačice koji krase prostor.


Nadica i Damir žive u jednom od najelitnijih delova Beograda, gde se nalaze mnoge poznate ličnosti. Međutim, oni su se odlučili da svoju sreću podele sa javnošću i da pokažu svoju malu naslednicu.

Kao što je poznato, Nadica i Damir su naslednici, a oni su se svojoj ćerki odlučili da daju ime Melina. Pevačica se nije mogla suzdržati od emocija kada je napustila porodilište, a kako je izjavila, ovo je neopisiva sreća i ljubav na prvi pogled. Ona je svoju ćerku nazvala "heroj" i istakla da je ona najbitnija stvar u njenom životu. Sve što je bilo pre, sada je nebitno.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading