NADICA ADEMOV OTVORILA VRATA ĆERKINE SOBE: Pevačica i milioner se pobrinuli za svaki detalj, prizor kao iz BAJKE!

Autor:

Zabava

02.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu sačekalo iznenađenje nakon što je izašla iz porodilišta.

NADICA ADEMOV OTVORILA VRATA ĆERKINE SOBE: Pevačica i milioner se pobrinuli za svaki detalj, prizor kao iz BAJKE!

Foto: instagram.com/ademov_nadica

Nakon što je juče izašla iz porodilišta sa svojom ćerkicom Melinom i partnerom Damirom, pevačica Nadica Ademov je stigla u svoj porodični dom. Međutim, to nije sve što je ovu mladu mamu obradovalo. Naime, Ademova je sačekalo iznenađenje koje je sve oduševilo, a koje je slikala i podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Na slici se vidi predivan, roze buket cveća, uz čestitku koja glasi:

- Curice draga, dobro došla u svoj dom! Da te okružuju ljubav i sreća. Mila Dragaš sa roditeljima - pisalalo je u čestitki koja je posebnog značajna, jer je Mila ćerka poznate pevačice Slađe Alegro, a Nadica je srdačno zahvalila na ovom gestu.


- Hvala mojoj Mili na dobrodošlici. Jedva čekam da malo porastem i da se družimo - napisala je Nadica.

Ovaj gest pokazuje da je veza između Slađe, Nadice i njihovih porodica veoma bliska i da će se njihove ćerke sigurno družiti i provoditi mnogo vremena zajedno.


Ali to nije sve, pevačica je takođe slikala i dve devojčice koje su takođe donele poklone za malenu Melinu. Na slici se vidi kako se devojčice smeše pored magičnog kreveta svoje ćerke. Ademova je u opisu slike napisala:

- Hvala vam za divne poklone, igračke i dvorac. Melina će se sigurno mnogo zabaviti s njima.


Soba za malenu Melinu je posebno opremljena, a preovlađuju beli i nežno roze tonovi. Krevetić izgleda kao iz bajke, sa belim ramom i roze baldahinom. Ova soba je prava oaza za jednu devojčicu, koja će odrastati okružena ljubavlju i pažnjom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading