OVO JE ISTINA O ĆERKI DRAGANE MIRKOVIĆ: Javnost u ŠOKU, u sve umešana koleginica sa estrade!

Autor:

Zabava

04.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković svojevremeno je otkrila kako je dala ćerki Manueli ime.

OVO JE ISTINA O ĆERKI DRAGANE MIRKOVIĆ: Javnost u ŠOKU, u sve umešana koleginica sa estrade!

Foto: ST/N. Mutić

Dragana Mirković

Jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni, Dragana Mirković,  uvek je isticala da joj je porodica na prvom mestu. U javnosti se često spominju njen sin Marko i ćerka Manuela, na koje je izuzetno ponosna. Međutim, nedavno je otkriven jedan detalj iz pevačicinog života koji je malo poznat široj javnosti - kako je njena ćerka dobila ime i po kome.

Foto: printscreen/instagram.com/manubijelic

Manuela Bijelić

 


Manuela Bijelić, nekadašnja članica popularne grupe "Tvins", bila je velika inspiracija za Draganu kada je birala ime za svoju ćerku. Naime, Dragana je sa Manuelom i njenim bratom Nešom bila veoma bliska, a i danas je ista situacija. Ona je bila fascinirana Manuelinom dobrotom i iskrenim prijateljstvom, a kada je saopštila koleginici svoju nameru, ona je bila više nego počastvovana.

- Mi se zaista jesmo tih godina dosta družili sa Draganom, imali smo i zajedničku turneju po Bosni. Kada je drugi put bila trudna, posetili smo je u Beču, bila je u osmom mesecu. Baš sam je pitala da li je razmišljala o imenu, a Dragana mi je rekla da je imala dva imena u opticaju, ali da je tog momenta sigurna koje će ime dati bebi. Tako da, eto, ja sam doprinela da se odluči za ime Manuela - otkrila je Manuela u jednom intervjuu za Kurir.

Foto: Instagram

Manuela Bijelić Instagram

 


Manuela je rođena u junu 2002. godine, a dve godine ranije Dragana je dobila sina Marka. Iako im je majka jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu, oboje su odlučili da ne žele da budu javne ličnosti i da se eksponiraju. Ipak, talent za muziku nasledili su od majke i oboje su veoma uspešni u svojim muzičkim karijerama.

Dragana Mirković je uvek isticala važnost porodice u životu, a odluka da ime svojoj ćerki da po bliskoj prijateljici samo je još jedan dokaz koliko joj je porodica bitna. Manuela je izrasla u pravu lepoticu, što je primećeno i od strane čuvenog dizajnera Filipa Plejna, koji joj je čak ponudio da bude model. Međutim, ona je odbila ovu ponudu i ostala verna svojim snovima i ciljevima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading