DEVITO PRVI PUT POKAZAO SUPRUGU: Nakon što se saznalo da je imao ljubavnicu reper ŠOKIRAO POTEZOM!

Autor:

Zabava

03.11.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spakovao kofere i napustio zemlju, evo gde se nalazi.

DEVITO PRVI PUT POKAZAO SUPRUGU: Nakon što se saznalo da je imao ljubavnicu reper ŠOKIRAO POTEZOM!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Devito

Reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, nedavno se zakleo na večnu ljubav sa svojom devojkom, koju je verio pre nekoliko meseci. Mladi izvođač organizovao je sve u apsolutnoj tajnosti, pa je od svojih 70-tak gostiju zahtevao da potpišu ugovor o poverljivosti, te je svakom od njih zabranjeno da koriste mobilni telefon, kako se snimci i fotografije ne bi pojavili u javnosti, pisali su domaći mediji. 

Međutim, kako je Republika danas eksluzivno pisala on je imao odnos sa drugom devojkom neposredno pred venčanje, ali pošto joj je tražio da potpiše ugovor o tajnosti, ona je to odbila i više se nisu viđali, što nam je otkrio izvor blizak njoj. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Devito

Pokušali smo da stupimo u kontakt s reperom na broj koji je poznat redakciji, ali on nije bio dostupan. Međutim, Devito je veoma aktivan na svom profilu na društvenoj mreži Instagram pa, po svemu sudeći, trenutno uživa sa svojom suprugom na zasluženom putovanju posle letnje turneje. 

On je podelio nekoliko fotografija na kojima je pokazao luksuzni hotel, bazen i skupocene detalje koje im je priuštio. Reper do sad nikad nije kačio i pokazivao svoju izabranicu, ali su u u kadar ipak upali ženska torba i noga, koja je ležala pored njega na bazenu. 

Da li su novopečeni mladenci odlučili da za medeni mesec odu u Dubai ili im je ovo neobavezno putovanje, još uvek nije poznato, kao ni zašto se Devito još uvek nije oglasio po pitanju afere sa drugom devojkom za koju je saznao naš portal. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading