KAMERE USNIMILE NAPAD NA JOVANU JEREMIĆ: Raskrinkan muškarac koji je udario na voditeljku, sve priloženo policiji! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.11.2023

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se snimak uništavanja murala Jovane Jeremić, voditeljka najavila raskrinkavanje.

 

 

Mural sa likom popularne voditeljke Jovane Jeremić nedavno je premešten, a danas je i napadnut, zbog čega se ona hitno oglasila za Republiku i otkrila nam šta se desilo. Kako je ispričala za naš portal, Jovana je alarmirala i nadležne organe.

- Mural nije uništen, ali napadnut. Sve je snimljeno na kamerama, prosleđeno policiji, uskoro će se saznati ko su počinioci, ko je nalogodavac. To je urađeno na privatnoj svojini, ovo nije zid koji pripada ulici, ovo je naš zid. Zid našeg prolaza, to je privatni zid, ja sam to platila. To je moja lična imovina koju sam platila 200.000 evra!

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

 

- Policija već uveliko traga za njima! Neko je plaćen za to. Šta da kažem kad su oštetili mural jednom Bati Živojinoviću, što ne bi i meni? - poručila je voditeljka za Republiku.

Voditeljka je došla do snimka muškarca koji je uništio mural sa njenim likom, koji je odmah predat policiji.

- Snimak je večeras predat u policiju. Ceo slučaj je u rukama nadležnih organa, uskoro ću javno raskrinkati vandala koji je ovo učinio - poručuje Jovana Jeremić za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
India

01.11.2023 23:15

Da li se stvarno neko iz policije bavi ovim?!!!!

Obavesten

02.11.2023 06:33

Platila da naslikaju njen mural. Bolesna zena.

Misa

02.11.2023 07:06

Kakva debilka....

Maya

02.11.2023 20:46

Nije to tvoj zid nego zajednički, a zgrada je zaštićena zakonom kao ambijentalna celina. Ti si jedina koja treba da bude kažnjena i taj što je nacrtao grafit. Možeš samo da ga "premestiš" u svoj stan i nigde više.