PROCURIO SNIMAK TRANS PEVAČICE I STANIJINOG BIVŠEG: Ovo je kompletna istina o odnosu Elektre Elite i Marku Markoviću!

Autor:

Zabava

01.11.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven razlog poznanstva Marka Markovića i Elektre Elit.

PROCURIO SNIMAK TRANS PEVAČICE I STANIJINOG BIVŠEG: Ovo je kompletna istina o odnosu Elektre Elite i Marku Markoviću!

Foto: Igor Živković

Poslednjih meseci jedna od glavnih tema u svetu šoubiznisa su transrodna pevačica Elektra Elite i nekadašnji rijaliti učesnik i maneken Marko Marković.

Dok javnost bruji o njihovom odnosu i nagađa da li su zajedno, oni su obostrano profitirali i napokon se saznala istina. Razlog njihovog poznanstva je zapravo saradnja.

Naime, Elektra je angažovala bivšeg dečka Stanije Dobrojević za snimanje svog spota za novu pesmu "Penal", koji je danas ugledao svetlost dana. Tekst numere je u ljubavnom maniru, koji opisuju i video kardovi sa Olimpijskog stadiona u Berlinu i posebnih delova Crnogorskog primorja. U spotu se jasno vidi da je njihov odnos prisan, posebno s Markove strane koji nije ostao imun na njene nove velike grudi.


- Elektra i Marko su proveli nekoliko nezaboravnih dana u Nemačkoj gde su se prvi put videli nakon njenog poziva. Znatno su se zbližili i ostali u kontaktu. Nedugo posle toga pevačica je bila gost kod njega u Podgorici i bukvalno se nisu razdvajali. Njeni saradnici koji su bili sa njom, kao i njegovo okruženje, primetilu su da među njima postoji nešto više od prijateljstva i saradnje. Niko od njih taj odnos nije negirao, niti potvrdio - otkriva izvor za medije.


Dok se neko od njih ne oglasi ovim povodom, ostaće i dalje samo na pitanjima i nagađanjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading