KUĆNI SNIMAK GOLOG ŽIKE JAKŠIĆA (60) OBIŠAO INTERNET: Voditelj poručio da se OVO ne propušta!

Autor:

Zabava

31.10.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Žika Jakšić pokazao je kako uživa u bazenu u svojoj kući, snimak izazvao brojne reakcije.

KUĆNI SNIMAK GOLOG ŽIKE JAKŠIĆA (60) OBIŠAO INTERNET: Voditelj poručio da se OVO ne propušta!

Foto: instagram.com/zika.jaksic

Republika

Foto: Yutube.com printscreen

 

 

Poznati TV voditelj i pevač Žika Jakšić (60) poznat je po svom veselom i emotivnom karakteru. Međutim, retko otkriva detalje iz svog privatnog života, što je samo pojačalo radoznalost njegovih vernih fanova. Sada, konačno, Žika je odlučio da pokaže kako provodi svoje slobodno vreme i to na najluksuzniji način!


Naime, na svojim društvenim mrežama, Žika je objavio snimak koji je izazvao pravu buru oduševljenja. Na snimku se vidi kako Žika pliva u prostranom bazenu u svom dvorištu, dok mu osmeh ne silazi sa lica. Ovo nije prvi put da se Žika pohvalio svojim luksuznim domom, ali nikada do sada nije otkrio da je ljubitelj vodenih aktivnosti!



"Jao, Bože dragi" - zadovoljno je prokomentarisao Žika dok je snimao svoje uživanje u bazenu. Ova slika, koja je deljena sa hiljadama pratioca, izazvala je pravu lavinu pohvala za način na koji Žika živi.

Tokom ovih toplih oktobarskih dana, Žika Jakšić pokazao je da i pored profesionalnih obaveza ume da pronađe vreme za sebe i svoje zadovoljstvo. Njegov luksuzni dom, sa prelepim bazenom, predstavlja pravi raj za opuštanje i uživanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading