ZBOG OVOGA JE ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Mahrina prolazi kroz pakao, ogolila dušu pred fanovima, pa otkrila svoju NAJDUBLJU INTIMU!

Autor:

Zabava

31.10.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mahrina je podelila sa fanovima šta joj se dešava u životu i zašto je završila na infuziji.

ZBOG OVOGA JE ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Mahrina prolazi kroz pakao, ogolila dušu pred fanovima, pa otkrila svoju NAJDUBLJU INTIMU!

Foto: instagram.com/printscreen

Mahrina

Pevačica Marina Cvetković poznatija kao Mahrina, veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde komunicira sa fanovima, a njena najnovija objava na Instagramu zabrinula je mnoge.

Naime, Mahrina se oglasila iz bolničkog kreveta, gde je primala infuziju, pa objasnila o čemu se radi, a njen opis izazvao je brojne reakcije. Ona se obratila ljudima, koji joj izazivaju stres, zbog čega je završila u ovom stanju.

Ona je, kasnije, priznala da prolazi kroz jako težak period:

Republika

Foto: instagram.com/mahrinaye

 

 

- Prolazila sam kroz težak period, psihičke probleme, koji su ostavili posledice i na moje fizičko stanje i zdravlje, samo želim da kažem da ne pokazujete slabosti pred drugima, budite jaki - rekla je Mahrina, između ostalog.

- Svaki vas komentar podrske ojaca jedan deo mene. Da, ranjiva sam i da, necu da krijem. To sam ja - napisala je Mahrina u opisu ovog videa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAHRINA (@mahrinaye)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading