PRIVATNI SNIMAK ELEKTRE ELIT PROCURIO U JAVNOST: Pokazala najveću INTIMU, nakon AFERE sa Markom Markovićem, OVI kadrovi će sve šokirati! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elektra Elit kakvu do sada niste videli!

PRIVATNI SNIMAK ELEKTRE ELIT PROCURIO U JAVNOST: Pokazala najveću INTIMU, nakon AFERE sa Markom Markovićem, OVI kadrovi će sve šokirati! (VIDEO)

Foto: Igor Živković

Elektra Elit

Pevačica Elektra Elit odlučila je da publici predstavi novi projekat na kom radi, a portal Republika došao je do privatnog snimka, koji će sigurno sve šokirani. Naime, kako Elektra vredno radi na projektu, koji će uskoro predstaviti publici, ona dosta vremena provodi u studiju, te smo uspeli da saznamo i kako zvuči kada ekscentrična pevačica zapeva uživo. 

Foto: Igor Živković

Elektra Elit i Marko Marković

 

- Elektra uskoro priprema koncert, koji će biti predstavljen za nekih mesec dana publici, ali otom potom, sve je još uvek pod velom tajne, ne smem mnogo da komentarišem, jer se zna da nju koleginice oduvek kopiraju, pa ni ona ne želi da se desi da je neka koleginica baš na taj dan presetne i napravi koncert - započinje priču za Republiku izvor blizak Elektri i nastavlja:

- Ja samo znam da će mnoge pevačice se tresti nakon njenog koncerta, jer je pripremila ozbiljan projekat.

U nastavku možete pogledati kako Elektra Elit peva uživo, a ovog puta se odlučila za pesmu koleginice Milice Pavlović ,,Provereno":

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading