PEVAČICA PROGOVORILA O SUĐENJU SA POPOVIĆEM: "Daleko mu lepa kuća, on mi je OTEO, bili smo na SUĐENJU" (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.10.2023

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elma Sinanović progovorila o sukobu sa Sašom Popovićem!

PEVAČICA PROGOVORILA O SUĐENJU SA POPOVIĆEM: "Daleko mu lepa kuća, on mi je OTEO, bili smo na SUĐENJU" (VIDEO)

Foto: Ata images

Pevačica Elma Sinanović pred našim kamerama progovorila je o velikim tajnama, te se nadovezala na Sašu Popovića, za kog nije imala nimalo lepe reči. 

Poznato je da Elma i Saša nemaju dobar odnos, te je ona progovorila o suđenju sa njim:

Foto: Ata images

Elma Sinanović

 

- Saša Popović mi je oteo pesmu, nije Milica Pavlović, ona je bila pod ugovorom, to su ti producenti, tako da je to to. Ja imam u fioci toliko pesama, sad da snimim... Dok je dobrih pevača, biće i dobrih pesama. Nije poenta u tome što je meni neko uzeo dobru pesmu, nego da ne treba da se otima, nismo na divljem Zapadu. Ja tako nešto izgovorim, pa se napravi estradni rat, meni ne pada napamet da ratujem sa nekim. ja sam dokazala i ko sam i šta sam - rekla je Elma za Republiku i dodala:

- Neki su me ljudi sklonili, nismo rešili nesuglasice Saša i ja, daleko mu lepa kuća. Bilo je dva, tri ročišta, ali ne mogu da komentarišem te stvari, zna se ko je mene sklonio, ko je pričao da sam ja neprofitabilna.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading