NIJE PODNOSILA POPOVIĆA: Evo zbog čega je Suzana Jovanović pristala da se UDA za Sašu!

Autor:

Zabava

15.10.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Suzana Jovanović otvorila dušu i progovorila o privatnom životu!

NIJE PODNOSILA POPOVIĆA: Evo zbog čega je Suzana Jovanović pristala da se UDA za Sašu!

Foto: ST/D. KADIĆ

suzana saš

Pevačica Suzana Jovanović, supruga Saše Popović, otvorila je vrata svog doma voditeljki Katarini Rogojević i progovorila o svom privatnom životu, karijeri i muzičkim počecima. Kako je istakla na samom početku, uvek je težila porodičnom životu i nije patila za velikom karijerom.

- Oduvek sam volela porodični život. Nikad nisam patila za velikom karijerom, megalomanskim koncertima i slavom u tom smislu. Oduvek sam želela mir, porodicu i da se ostvarim na tom polju - započela je priču Suzana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Suzana Jovanović

Pevačica je u ranoj mladosti postala majka, još sa 19 godina, a evo da li joj je i koliko to smetalo na početku karijere.

- Nisam imala osećaj kada sam dobila dete. Ja sam svog sina doživela kao mlađeg brata. Danijel i ja smo tako odrasli, moji roditelji su nas pazili. Mirne glave sam mogla da odem da radim i pevam. Znala sam da je moj sin sa bakom i dekom, da oni brinu o njemu, da mu ništa ne fali. Tako smo mi odrasli zajedno - rekla je ona, pa progovorila o početku svoje karijere:

- Znala sam da je muzika moj život. Školu sam završila zbog mame i tate, da mi ne zvocaju. Jednostavno sam se raspitala šta se najbrže zašava, rekli su mi trgovačka i odlučila sam... E, daj to ću upisati. Nakon toga sam krenula ozbiljno da radim i zarađujem i tada sam sakupila pare i finansirala sam svoju prvu ploču.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Suzana Jovanović

Suzana i Saša su dugo godina u braku, ali ona je imala negativnu sliku o njemu.

- O Saši sam prvo imala negativnu sliku... Nakon tog prvog kontakta preko prijateljice razmenili smo broj pejdžera... Mislila sam da mu se neću javiti nikada, ali sudbina nas je spojila. Jednog dana vozač koji me vozio nije mogao da me odbaci do Jagodine gde sam pevala, i ja sam se setila njega... Pozvala sam ga i pitala da li može da me vozi. On je odmah pristao i to me baš oduševilo - priznala je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Suzana Jovanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading