OVA PEVAČICA MNOGO JE POMOGLA EMINI JAHOVIĆ: Nećete verovati čime se bavila pre nego što je uplovila u muzičke vode!

Autor:

Zabava

24.10.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove detalje iz njenog života mnogi nisu znali.

OVA PEVAČICA MNOGO JE POMOGLA EMINI JAHOVIĆ: Nećete verovati čime se bavila pre nego što je uplovila u muzičke vode!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Emina Janjović pre nego što je postala jako uspešna i popularna pevačica bila je voditeljka vremenske prognoze u Novom Pazaru. Vlasnici televizije na kojoj je ona radila bili su pevačica Elma Sinanović i njen muž. Emina je želela da bude poznata, pa je baš zbog toga izabrala televiziju,  a nakon toga joj je Elma pomogla da uplovi u muzičke vode. 

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Elma Sinanović

- Emina je bila najlepša voditeljka vremenske prognoze ikada, na bilo kojoj televiziji. Bila je kao bombonica. Kratko joj je to bilo interesantno. Želela je uvek da peva i ja sam joj pomogla da dođe do Dina Merlina. Bilo je tih razgovora, našli su joj neke crnogorske kompozitore, ali ja sam odmah rekla da to ne rade i da je odvedu kod njega. Ljudi su me poslušali i u startu je napravila to što treba - rekla je Elma.

I Emina se rado seća tinejdžerskih dana.

- Uživala sam tokom tog perioda koji sam provela radeći na televiziji i na radiju. Tada sam prvi put pokazala svoju kreativnu slobodu koja me je kasnije i navela da krenem putem muzike i javnog života - rekla je Emina ranije.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Emina Jahović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading