OVO JE ISTINA O ODNOSU ŽELJKA ŠAŠIĆA SA ĆERKOM: Isplivali DOKAZI o porodičnim odnosima nakon DRAME!

Autor:

Zabava

31.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šofija Šašić imala je sa ocem Željkom turbulentan period, a sada je otkriveno u kakvom su zaista odnosu!

OVO JE ISTINA O ODNOSU ŽELJKA ŠAŠIĆA SA ĆERKOM: Isplivali DOKAZI o porodičnim odnosima nakon DRAME!

Foto: ATAImages

Pevač Željko Šašić godinama je bio udaljen od svog deteta, ćerke Sofije Šašić, ali čini se da je došlo do preokreta u njihovom odnosu. Posle godina spekulacija i tajni, Sofija je konačno odlučila da se pomiri sa svojim ocem i javno mu čestita rođendan!

Sofija, koja je već godinama živela sa Acom Lukasom zbog majčinog braka sa njim, nikada nije krila da je odnos sa Željkom bio hladan i distanciran. Svoje nezadovoljstvo i osećaj odbačenosti često je izražavala kroz medije, što je dodatno podgrevao interesovanje javnosti za njihov porodični život.

 

Međutim, danas je sve to otišlo u zaborav. Sofija je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima se vidi kako strasno zagrljena sa svojim ocem, dok mu istovremeno upućuje emotivne rođendanske čestitke. Ovi prizori su izazvali pravu pometnju na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali šta je to promenilo odnos između oca i ćerke.


Da li je ovo samo prividno pomirenje ili postoji stvarna želja za popravljanjem odnosa, ostaje da vidimo. Jedno je sigurno - Sofija je odlučila da javno pokaže svoju ljubav i podršku ocu, a da li će se ova gesta pretvoriti u dugoročnu promenu u njihovom odnosu, vreme će pokazati, piše Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading