SUPRUGA IZULA OD BATINA POZNATOG PEVAČA: On je preklinjao na kolenima da prestane, nije mogao da je OBUZDA!

Autor:

Zabava

31.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač svojevremeno je ispričao kakve je batine dobio.

SUPRUGA IZULA OD BATINA POZNATOG PEVAČA: On je preklinjao na kolenima da prestane, nije mogao da je OBUZDA!

Foto: Printscreen Youtube

Bosanskohercegovački kantautor poznat po svojim prelepim baladama Al Dino ponovo je osvojio srca publike svojim glasom na nedavnom koncertu Aleksandre Prijović u Sarajevu. Ali ovaj nastup nije bio samo muzički spektakl - Al Dino je iskoristio priliku da progovori o svojoj traumatičnoj prošlosti i nasilju koje je trpeo od svoje bivše supruge, Arduane Pribinje-Kurić.

Foto: Printscreen Youtube

Al Dino

 

Povučen i nenametljiv, Al Dino je izneo šokantne detalje o fizičkom i psihičkom nasilju koje je trpeo.

- Te večeri sam sasvim normalno doveo sinove Arduani. Naš, inače, loš odnos je dodatno eskalirao zato što Harun nije želeo da ide kod majke. Usledio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao u fizički obračun. Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: Ubila me je kao vola u kupusu - ispričao je Al Dino i dodao da mu je najteže bilo to što su scenu posmatrali njegovi sinovi, koji su vrištali od plača.

Najteže od svega, Al Dino je bio svedok toga kako su njegovi sinovi vrištali od plača dok su posmatrali ovu traumatičnu scenu.

- Nisam vaspitan da ikada i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio. Ali, preklinjao sam Arduanu da stane, da se zaustavi i pokuša da se urazumi, ne zbog mene, već radi naše dece. Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom, za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj. Nisam želeo da se branim kada je moja supruga nasrnula na mene samo zbog načina na koji sam vaspitan i zbog naše dece - ispričao je tada za "Blic".

Foto: Youtube.com printscreen

Al Dino

 


Nakon ovog incidenta, Al Dino je prijavio Arduanu Centru za socijalni rad, jer je shvatio da je pokušavala da mu postavi zamku kako bi mu uskratila pravo da viđa decu. Srećom, nije uspela u svojoj nameri, ali Al Dino je odlučio da odvede svoje sinove kod psihologa kako bi im pomogao da prevaziđu traumu koju su doživeli.

Iako su Al Dino i Arduana već dugo razvedeni, pevač redovno plaća alimentaciju za svoju decu. Fotografije koje su objavljene nedavno pokazuju da je Al Dino uspeo da promeni svoj život iz korena i da izgleda bolje nego ikad.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading