PRIVATNE PREPISKE KARLEUŠE I EDITE OBJAVLJENE: Jelena zapušila usta pevačici "NEMOJ VIŠE DA SI ME SPOMENULA"

Autor:

Zabava

31.10.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša odlučila da zapuši usta Editi Aradinović!

PRIVATNE PREPISKE KARLEUŠE I EDITE OBJAVLJENE: Jelena zapušila usta pevačici "NEMOJ VIŠE DA SI ME SPOMENULA"

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Srpska estrada ponovo je u centru pažnje zbog novog skandala koji je izbio između Edite Aradinović i Jelene Karleuše. Sve je počelo na promociji albuma Sanje Vučić, kada je Edita odlučila da navede koji su to ovogodišnji albumi na estradi za nju najbolji. Ali ono što je mnoge iznenadilo jeste da nije spomenula albume Jelene Karleuše, "Alfa" i "Omega", uz objašnjenje da "nisu njena šoljica čaja".

Foto: ATA Images

Edita Aradinović i Jelena Karleuša

 


Odmah nakon toga usledio je oštar odgovor Karleuše, u kojem je izrazila svoje razočaranje u Editu i istakla da je umorna od stalnih prepucavanja po medijima. Međutim, to nije bilo sve. Jelena je objavila sliku njihove privatne prepiske na Instagramu, otkrivajući da je Edita zamerila koleginici "što se godinama pravi da ne postoji". Sa druge strane, Jelena je nekoliko puta istakla da "ne planira da nastavlja da se svađa".

Kada su mnogi pomislili da će se ova svađa završiti na tome, Edita je odlučila da objavi navodno necenzurisane poruke i otkrije šta joj je prethodno Jelena napisala. Poruka koja je izazvala najviše pažnje glasila je: "Ja sada tebe mogu javno tako da namažem g*****a i napravim na glupog majmuna, koji prvo priča jedno, pa drugo, da ti ne bude dobro, ali... Znaš... Ne zaslužuješ čak ni to. Nemoj više ime da si mi pomenula".

Foto: instagram.com/editaaradinovic

Edita Aradinović Instagram Jelena Karleuša

 


Edita nije ostala dužna starijoj koleginici, te joj je uz slike ovih poruka poručila: "Jelena Karleuša što k***š da te umara sve ovo, kad brišeš svoje poruke i kačiš na Tviter sve ovo. Baš si cava, a stvarno sam mislila nekad da si faca, ako nisi pevač bar faca da budeš, al ne ide ni jedno ni drugo".

Foto: Instagram.com

Prepiska Edita Aradinović i Jelene Karleuše

 


Ova svađa između dve poznate pevačice iznenadila je mnoge, s obzirom na to da je Jelena danas mirno reagovala na Editin komentar o njenim albumima. Mnogi su se zapitali kako je došlo do ovakvih razmera svađe. Jelena je na svom Instagram profilu napisala: "Iskreno, budem nekada čak i tužna što su ljudi ovakvi... Ova devojka mi je bila simpatična, ali ona je jedna od bezbroj ovakvih sa javne scene koji se ponašaju ovako".

Ovaj skandal na estradi još jednom je potvrdio da je srpska javna scena prepuna intriga i prepucavanja. Dok jedni smatraju da je ova svađa samo marketinški trik, drugi ističu da je razočaravajuće videti kako javne ličnosti koriste svađe i uvrede kako bi privukle pažnju medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading