"UMORNA SAM OD BORBE I VRAĆANJA UDARACA" Karleušu slomila Editina PROZIVKA - objavila privatnu prepisku, odlučila da se POVUČE!

Autor:

Zabava

31.10.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica se slomila kad je videla šta je njena mlađa koleginica izjavila!

"UMORNA SAM OD BORBE I VRAĆANJA UDARACA" Karleušu slomila Editina PROZIVKA - objavila privatnu prepisku, odlučila da se POVUČE!

Foto: ATAImages

Pevačica Edita Aradinović se sinoć pojavila na promociji albuma Sanje Vučić i potkačila svoju koleginicu Jelenu Karleušu. Naime, ona je pohvalila albume Aleksandre Prijović, Tee Tairović, Marije Šerifović i Devita, dok je za album Jelene Karleuše rekla da nije "njena šoljica čaja".

Republika

Foto: instagram.com

Karleuša i Edita

Karleuša je podelila Editin intervju, koji možete pogledati na našem Jutjub kanalu, a potom odgovorila koleginici.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Objava Jelene Karleuše

- Iskreno, budem nekada čak i tužna što su ljudi ovakvi... Ova devojka mi je bila simpatična, ali ona je jedna od bezbroj ovakvih sa javne scene koji se ponašaju ovako. Neko bi rekao da nije ni bitno šta npr. Edita ili bilo ko od njih kaže, već kako ću ja odgovoriti, jer mediji jedva čekaju da stave moje ime i odgovor zbog klikove... Ali taj manir, taj trend omalovažavanja Jelene Karleuše, samo zbog marketinga i naslova, uzeo je maha, kao nikada do sada. Razumem da se najjači napadaju, ali... Ja sam ipak samo žena koja je umorna od borbe, od odbrane, od vraćanja udaraca... Umorna sam - napisala je Karleuša.

Jelena je podelila i prepisku sa predstavnikom sedme sile, gde govori da joj je žao što Edita tako govori o njoj, jer joj je bila simpatična.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Objava Jelene Karleuše

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading