EVO KADA ĆE BITI SAHRANJEN KODIĆEV SIN: Porodica čeka rezultate obdukcije!

Autor:

Zabava

30.10.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji prijatelj Aleksandra Kodića otkriva za Republiku kada će se obaviti sahrana!

EVO KADA ĆE BITI SAHRANJEN KODIĆEV SIN: Porodica čeka rezultate obdukcije!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sin čuvenog harmonikaša Mirka KodićaAleksandar Kodić, iznenada preminuo u snu, a kako su domaći mediji preneli, njegovo beživotno telo pronađeno je u krevetu, u potpuno ukočenom stanju.

Foto: Foto Facebook

Aleksandar Kodić

 

Nakon tragične vesti prijatelji porodice su neprestano dolazili da izjave saučešće Aleksandrovoj majci. Republika je popričala sa prvom komšinicom Kodića, koja nam je detaljno ispričala šta se desilo:

- Našli su ga ukočenog, ja posle stvarno ne znam... Komšinicama mi je rekla da mu nekoliko dana nije bilo dobro, da je došao kući da se odmori. Majka mu je ovde, u ovom stanu - rekla je komšinica za Republiku. 

Kako saznajemo od najboljeg prijatelja, kog smo zatekli ispred zgrade u kojoj je živeo Kodić sa majkom Jasnom, sahrana bi trebalo da se održi u sredu:

- Ne znam ništa o tome, trenutno smo svi slomljeni bolom, malo ne verujemo u to šta se desilo. Sahrana bi najverovatnije trebalo da se održi u sredu. Znate da je policija naložila obdukciju, pa dok se sve sredi, ispita, završi, po našem proračunu bi to trebalo da bude sreda. Porodica bi volela da to bude u strogoj privatnosti, jer Aca nije želeo da bude deo javnosti - govori najbolji prijatelj Kodića za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading