SREĆNI SMO ŠTO ĆEŠ BITI TU, MAJKE NAM! Srbija dobla NAJLEPŠE VESTI pred Pariz! Lider POTVRDIO UČEŠĆE!

Autor:

Sport

30.10.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je košarkaška sila, a to će još jednom dokazati na Olimpijskim igrama.

SREĆNI SMO ŠTO ĆEŠ BITI TU, MAJKE NAM! Srbija dobla NAJLEPŠE VESTI pred Pariz! Lider POTVRDIO UČEŠĆE!

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović  rekao je da će biti deo nacionalnog tima na Olimpijskim igrama, ukoliko ga zdravlje posluži.

Bogdanović je upisao 17 poena i šest asistencija u pobedi Atlante nad Milvokijem 127:110 u NBA ligi, a nakon meča pričao je za RTS.

Republika

Foto: FIBA

Bogdan Bogdanović

 

Prvo pitanje bilo je o učešću u Parizu.

- Ako me zdravlje posluži idem - rekao je Bogdan.

Otkrio je i ko će mu se od saigrača pridružiti.

- Iskreno nismo još pričali, malo smo pričali to sa Takijem (Dragan Tarlać, direktor reprezentacije) i Karijem (Svetislav Pešić, selektor), ovako preko poruka. Možda sa nekim saigračima, čisto ono da vidimo gde smo, šta smo, da se čujemo, dopisivanje neko i to je to. Ništa sad, daleko je to - nastavio je Bogdanović.

Bogdanović je rekao da su se igrači koji nisu bili sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu redovno javljali i pratili utakmice nacionalnog tima, a Osvrnuo se i na srebro iz Manile.

- Bilo je lepo, tek će to kroz vreme dobiti na značaju. Lepo leto iza mene, dobra žrtva, imali smo taj peh sa Borišom, ostao je živ, to je najvažnije, nije bilo nekih većih povreda ostalih igrača, vratili smo se zdravi i to je ono što je najbitnije. Mislim da je bila dobra hemija, dobro druženje - zaključio je kapiten reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading