NE POMAŽU JANIS I DEJM: Bogdan IZREŠETAO Milvoki!

Autor:

Sport

30.10.2023

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija kapitena košarkaške reprezentacije Srbije.

NE POMAŽU JANIS I DEJM: Bogdan IZREŠETAO Milvoki!

Foto: youtube.com/printscreen

bogdan

Košarkaši Atlante napravili su iznenađenje minule noći u NBA ligi, pošto su savladali Milvoki Bakse u Vinskonsinu rezultatom 127:110.

Jedan od najboljih u redovima pobednika bio je kapiten Srbije Bogdan Bogdanović koji je postigao 17 poena.

 

 

Bogi je posebno dobar bio u prvom poluvremenu, kada je pogodio 4/6 šuteva vani linije 7,24.

Atlanta je kontrolisala meč od samog starta, bili su raspoloženi šuterski, a svoj doprinos u skoku davao je Klint Kapela.

Razlika je išla i do maksimalnih +21, a ni raspoloženi Janis Adetokumbo nije mogao da se suprotstavi timskoj igri tima iz Džordžije.

Tre Jang bio uje najefikasniji kod pobednika sa 20 poena uz 11 asistencija, a pratio ga je već pomenuti Bogdanović koji je uz 17 poena dodao i 6 asistencija.

Kod poraženih 26 poena Adetokumba, ali je podbacilo najjnovije pojačanje. Demijen Lilard postigao je samo šest poena, što je za igrača njegovog renomea poražavajuće.

Moraće očigledno da se uigraju Janis i Dejm, a iz ovog meča se videlo koliko će Milvokiju nedostajati Džru Holidej, prvenstveno defanzivno.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading