SUPERMAKS UGOVOR: Adetokumbu LOVA DO KROVA! Nećete verovati KOLIKO novca će Grk zarađivati godišnje!

Autor:

Sport

24.10.2023

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milvoki je obezbedio potpis najboljeg igrača na vreme.

SUPERMAKS UGOVOR: Adetokumbu LOVA DO KROVA! Nećete verovati KOLIKO novca će Grk zarađivati godišnje!

Foto: Tanjug/AP

Janis Adetokumbo će ostati član Milvoki Baksa i naredne tri godine, a ugovor koji je potpisao je jedan od najvećih u istoriji košarke.

Grk će zaraditi novim ugovorom 186 miliona dolara, a kako je potpisan na tri godine, po sezoni će fenomenalni košarkaš dobijati 62 miliona dolara!

Poslednja godina je opciona, te će tako Janis moći u sezoni 2027/2028 da postane slobodan igrač, naravno ukoliko bude želeo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Janis Adetokumbo

 

Adetokumbu je ugovor isticao 2025. godine, pa su Baksi učinili sve da dođe do produžetka saradnje, a plan je očigledno uspeo.

Janis je ranije ovog leta govorio da ukoliko ne bude imao konkurentnu ekipu, da će napustiti Viskonsin, a čelnici NBA šampiona iz sezone 2020/2021 doveli su mu Demijena Lilarda, superzvezdu Portlanda, a tako su mu pokazali da su im ambicije da napadnu titulu.

 U sledećih pet godina Janis će prihodovati 280.900.000.

Ostaje da se vidi da li će uspeti u nameri da svrgnu sa trona Denver Nagetse i našeg Nikolu Jokića, a očekuje nas izuzetno zanimljiva NBA sezona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading