TOMOVIĆ ORGIJAO DO JUTRA! Skandalozno priznanje, sve izašlo u javnost!

Autor: P. R.

Zabava

28.10.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je probao!

TOMOVIĆ ORGIJAO DO JUTRA! Skandalozno priznanje, sve izašlo u javnost!

Foto: Facebook.com printscreen

Bojan Tomović

Kontroverzni pevač Bojan Tomović iskreno je progovorio o pokušajima samoubistva, borbi sa alkoholizmom, teškim oblicima poroka, a onda se dotakao i teme odricanja od roditeljstva.

Pevač je priznao kako se opijao u teškim trenucima svog života:

- To je bilo loza, pivo, loza, pivo, pa sam onda radi zdravlja, tako sam čuo, uzeo Pelinkovac. Reko ima 27 biljaka, jedna mora valjati, pa ti uzmem i njega - kazao je on, a onda je spomenuo i konzumaciju psihoaktivnih supstanci, kao i orgijanje do ranih jutarnjih časova:

Republika

Foto: ST/ D. KADIĆ

Bojan Tomović

- Volim sve što vole mladi. Kozumirao sam najviše alkohol, a probao sam po svirkama svašta. Po dijaspori te gazde same časte, samo kažu: "Bojane dragi, bilo je dobro", i onda ono after, viski, belo i k**ve. Onda bude orgijanja do jutra - priznao je pevač kog život nije mazio.

Samo tri godine nakon što mu je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj, njego otac je preminuo. Tomović ne krije koliko je bio vezan za njega, čak mu je i tetovažu posvetio.

- Sećam se, brat i sestra od strica su nam rekli kada tajo počne da kašlje krv, da je to kraj - priseto se Bojan, a na pitanje da li mu je otac bio živ kada je pokušao da se ubije, odgovorio je kratko:

Republika

Foto: ST/ D. KADIĆ

Bojan Tomović

- Nije tajo bio živ kada sam prvi put pokušao da se ubijem - rekao je on za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading