RASTA IZAZVAO INCIDENT USRED BEOGRADA: Nadležni organi HITNO REAGOVALI!

Autor:

Zabava

27.10.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta napravio haos u Beogradu!

RASTA IZAZVAO INCIDENT USRED BEOGRADA: Nadležni organi HITNO REAGOVALI!

Foto: Republika

Stefan Đurić Rasta

Reper Stefan Đurić Rasta ponovo je u centru pažnje javnosti, ovoga puta zbog skandaloznog incidenta koji se desio na jednom beogradskom parkingu. Naime, Rasta je navodno blokirao ulaz u parking, što je izazvalo bes građana i reakciju parking servisa.

Foto: TV Pink/printscreen

Stefan Đurić Rasta Amig show

 


Prema informacijama koje su se pojavile na jednoj Instagram stranici, Rasta je svojim vozilom parkirao nasred ulaza u parking, onemogućavajući pristup ostalim vozačima. Kako bi rešili situaciju, služba parking servisa pozvana je da interveniše.

Foto: printscreen/RTV Pink

Stefan Đurić Rasta

 


Nakon dolaska parking servisa, Rastin skupoceni džip je "podignut" i odnet na deponiju vozila na Vračaru. Ova akcija izazvala je ogorčenje kod repera, ali i mnogobrojnih građana koji su bili svedoci incidenta.

Rastin džip odneo pauk na Vračaru, jer je stao nasred ulaza u parking - piše ispod ove objave. 

Foto: Instagram.com

Stefan Đurić Rasta problemi sa paukom

 


Podsetimo, Rasta je nedavno bio u centru pažnje i zbog objavljivanja privatne prepiske sa bivšom suprugom Anom Nikolić. Ova situacija izazvala je veliku buru u medijima, ali i među fanovima ove poznate estradne ličnosti.

Pored toga, Rasta je nedavno bio uhapšen zbog posedovanja narkotika, a tokom istrage je priznao da vozi iznajmljeni automobil. Takođe, otkriveno je da stan u kojem je pronađena marihuana takođe nije njegov, već da ga je iznajmio.

Ovaj incident na parkingu još jednom pokazuje da Rasta ne mari za pravila i da se ne obazire na posledice svog ponašanja. Ostaje nam da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će reper snositi odgovornost za svoje postupke.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading