MAJKA NAŠE PEVAČICE ŽIVELA U BEDI, MEŠTANI GLEDALI KAKO PRODALA: Ovo su stravični detalji života Nade Topčagić!

Autor:

Zabava

27.10.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok istina o Nadi Topčagić ugledala svetlost dana!

MAJKA NAŠE PEVAČICE ŽIVELA U BEDI, MEŠTANI GLEDALI KAKO PRODALA: Ovo su stravični detalji života Nade Topčagić!

Foto: printscreen

Poznata pevačica Nada Topčagić, rođena u Bosni i Hercegovini, ali preseljena u Srbiju zbog karijere, suočava se sa ogorčenjem meštana svog rodnog mesta. Oni joj zameraju što ih retko posećuje, ali su otkrili i neke nepoznate detalje o pevačici i njenoj porodici.

Kuća u kojoj je Nada Topčagić odrasla je srušena, a na tom imanju danas postoji samo kuća koju je njen sestra Almasa počela da gradi još pre rata, ali nije uspela da je završi. U toj nedovršenoj kući danas žive Nadini dalji rođaci. Meštani su ponosni na svoju poznatu sugrađanku, ali je istovremeno kritikuju zbog retkih poseta.

Foto: ATA Images

Nada Topčagić

 


Nahdet Sulejman Salko, meštanin Tarevca, je otkrio da je upoznao Nadu 2008. godine, kada joj je majka bila u bolnici. Nada je često dolazila u njegovu radnju u centru kako bi kupovala namirnice. Međutim, Salko joj zamera što nije posvetila više vremena i nege svojoj majci, iako ju je često opevala u svojim pesmama. On je takođe ispričao da je Nadina prva ljubav bila iz Tarevca, ali su se rastali kada je pevačica odlučila da krene u estradne vode.

- Nadina majka Hamida je volela je da ima mačke. Bila je okružena životinjama, uvek ih je hranila. Slabo je Nada obilazila ovaj kraj, sem tih deset dana pred njenu smrt. Ima tu pesmu i spot o majci, a mi koji smo ovde znamo da joj se malo posvetila, mislim da je trebalo više pažnje da joj posveti. Iskoristio sam priliku kada je bila ovde da je pitam da zapeva Tarevcima, ona je tada rekla hoću, dogovorićemo se, ali na tome je ostalo - dodaje on.

Nadina majka, Hamida, je živela u kamp-prikolici do svoje smrti. Salko je izrazio nezadovoljstvo što Nada nije podigla grob svom ocu Redži, koji je bio fin i tih čovek. Takođe je istakao da je Hamida volela mačke i da je uvek bila okružena životinjama.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić

 

- Upoznao sam Nadu 2008. godine, kada joj je majka bila u bolnici. Imao sam radnju u centru, u koju je ona redovno dolazila kako bi kupovala potrebne namirnice. Moram joj zameriti što majci nije posvetila više vremena i nege, a toliko je opevavala. Ona je mlada otišla iz ovog mesta, trbuhom za kruhom je otišla za Srbiju. Poznavao sam i njenog oca Redžu, on je bio fin i tih čovek. Talenat za pevanje pokazala je još u srednjoj školi, a nasledila ga je od porodice sa očeve strane. Nada je ovde imala jednu veliku ljubav, njena prva ljubav bila je odavde, moj rođak. Kada je odlučila da ode u estradne vode, on to nije podržao, pa su se rastali. Ona kada je čula da se on ženi, dolazila je u Modriču, bila je ovde pijana i razočarana - rekao je Salko koji je ispričao za Kurir da je Nadina majka Hamida do smrti živela u kamp-prikolici.

- Naravno da samački život nikako nije dobar, sigurno da ni njihovoj majci nije prijao. Almasa, Nadina sestra, počela je da gradi kuću još pre rata, koja i dalje nije završena. Ona živi u Nemačkoj, dolazila je ovde na nekoliko dana sa kamp-kućicom, u Zenici ima još dve kuće. Njihova majka Hamida poslednje dane provela je ovde na placu u kamp-kućici, tu je živela godinama pred smrt. Moram da zamerim mojoj prijateljici i sugrađanki Nadi što ocu Redži nije podigla grob. Mislim da je njen otac bio jako fin čovek i da je to zaslužio - iskreno je rekao Sulejman.


Nada je nedavno bila na rođendanu fudbalera Zlatana Ibrahimovića u Italiji, za šta je navodno dobila 30.000 evra. Ovaj nastup je izazvao probleme sa porodicom, ali pevačica tvrdi da nije uzela novac za svoj nastup. Ona ističe da je bila pozvana kao gost i da nije tražila novčanu nadoknadu.

Foto: youtube.com/Suzanin izbor

Nada Topčagić

 


Ovaj slučaj otkriva tajne iz prošlosti Nade Topčagić i oslikava njenu vezu sa rodnim mestom. Meštani su razočarani zbog retkih poseta pevačice, ali istovremeno su ponosni na njen uspeh na estradi. Nadina porodica takođe igra važnu ulogu u ovoj priči, sa nedovršenom kućom i grobnim mestima koja nisu podignuta.

Ljudi iz Milana, poznanicu su mene zvali i rekli: „Mi dajemo po 10.000 samo da uđemo“ da budemo negde u Hajatu, ne možeš prići to je tamo bilo džet-set društvo, hvala uopšte što sam se ja našla tamo, kakve pare, kome da tražiš pare. Pitali su me iz Zlatanovog PR tima: „Nado koliko to košta?“, ja sam rekla: „Ne košta ništa“– zaključila je tada za Grandonline.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading