SKANDAL PRED KONCERT LEPE LUKIĆ: Pevačica saznala da je IZDALA koleginica, ONA se JEDINA nije odazvala pozivu?

Autor:

Zabava

22.10.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepu Lukić pred koncert sačekale šok informacije!

SKANDAL PRED KONCERT LEPE LUKIĆ: Pevačica saznala da je IZDALA koleginica, ONA se JEDINA nije odazvala pozivu?

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica narodne muzike Lepa Lukić večeras je priredila noć za pamćenje, odnosno poslednji koncert u njenoj karijeri. U MTS dvorani već su počele da pristižu Lepine kolege i koleginice sa estrade. 

Međutim, kako saznaje Republika, pred sam koncert, desio se skandal, ali to nije omelo Lepu da napravi noć za pamćenje. Naime, koleginica Nada Topčagić, koja je trebala da ima specijalnu ulogu se večeras nije odazvala pozivu kraljice narodne muzike. 

Foto: Republika.rs

Lepa Lukić

 

Izvor blizak Lepi nam otkriva da se Nada odazvala prvobitnom datumu, 27. ali zbog tragedije i dana žalosti, koncert je odložen, a na novi datum se pevačica nije odazvala:

- Nada se odazvala i potvrdila dolazak na prvi koncert, ali nakon što je odložen, ona se nije odazvala drugom datumu. Navodno je imala obaveza, koje nije mogla da odloži, pa se zbog toga nije pojavila večeras - priča izvor za Republiku. 

Foto: ATA Images

Nada Topčagić

 

Portal Republika pokušao je da stupi u kontakt sa Nadom Topčagić kako bismo proverili ove navode, ali do objavljivanja teksta, ona se nije odazvala našem pozivu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading