SLAĐA DELIBAŠIĆ LILA SUZE U PROGRAMU! Porodica od nje sakrila NAJTRAGIČNIJU VEST!

Autor:

Zabava

26.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica se prisetila najtužnijeg trenutka u svom životu kad je saznala da joj je majka umrla!

SLAĐA DELIBAŠIĆ LILA SUZE U PROGRAMU! Porodica od nje sakrila NAJTRAGIČNIJU VEST!

Foto: printscreen/TV Prva

Slađa Delibašić, poznata pevačica, u trenutku emotivne ispovesti u jednoj emisiji, počela da plače kao kiša. Razlog njene tuge i suza je bio vrlo potresan - setila se svoje majke, koju je izgubila još kao desetogodišnja devojčica.

Tokom intervjua, Slađa je ispričala kako je sa svojom porodicom došla pred Zvečan, a kada su stigli na odredište, umesto srećnog dočeka, Slađa je ugledala vence i shvatila da je njena majka preminula. Ova potresna scena ju je još jednom dotakla do srži i rasplakala je pred kamerama.

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Slađa Delibašić

- Mi smo došli pred Zvečan i ja kažem: "Ej, gledaj sad mama kad nas čeka sa piletinom i tako to" i onako ulazim u Mitrovicu i na ulazu vidim vence i to je to - kroz suze je pričala Slađa Delibašić.

- Oni tebi nisu ni rekli? - upitala je voditeljka pevačicu koja je samo odmahnula glavom, a od suza nije mogla da govori.

Suze su joj preplavile lice i nije mogla da izgovori nijednu rečenicu. Bila je jasno vidljivo koliko je ova tema za nju i dalje vrlo bolna.

- Nisu mi rekli, jer ne znam kako bismo podneli brat i ja to. Ni brat nije znao. Izvinite, molim vas - govorila je Slađa dok je brisala suza sa lica.

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Slađa Delibašić

- Jednostavno tih godinu dana smo bili tu i tata je rešio da dođemo za Beograd. Prodao je dole stan, otišli smo na Novi Beograd i živela sam u bloku 62. Kada se sve to desilo imala sam 10 i po godina. Dešava se jednostavno to da u školi sam imala baš dosta prozivki: "Eno je šiptarka s Kosova", tako da sam ja to detinjstvo onako baš nekako stoički nosila, ali isto tako mi je bilo žao jer ja nisam šiptarka. Ja sam Srpkinja s Kosova - ispričala je Slađa za "Prva TV".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading