"JA TO NE SLUŠAM, ALI..." Hauser otkrio šta misli o Aleksandri Prijović i njenom USPEHU u Hrvatskoj!

Autor:

Zabava

26.10.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Violončelista će imati koncert u zagrebačkoj Areni pred Aleksandre Prijović!

"JA TO NE SLUŠAM, ALI..." Hauser otkrio šta misli o Aleksandri Prijović i njenom USPEHU u Hrvatskoj!

Foto: Marija Mladjen/ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Hrvatski virtuoz na violončelu, Stjepan Hauser, nije ostao imun na trenutnu popularnost pevačice Aleksandre Prijović. Nakon što je održao spektakularni koncert u beogradskoj Areni, Hauser je najavio da će i sam nastupiti pred hrvatskom publikom na istom mestu, samo nekoliko dana pre Prije, koja će pet večeri zaredom održati rasprodate koncerte.

Republika

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Stjepan Hauser

U razgovoru za hrvatske medije, Hauser je otkrio svoje mišljenje o trenutnoj muzičkoj senzaciji. Iako ne sluša njen repertoar, priznao je da je svestan da se mladi ljudi nalaze u njenim pesmama.

- Ja to ne slušam, ali očito se mladi nalaze u tim pesmama. Možda ću baciti oko pa vidim šta se krije u tim pesmama - ispričao je Stjepan za hrvatske medije i progovorio o svom koncertu u zagrebačkoj Areni.

- Od malih nogu sam sve ovo vizualizirao i sanjao i drago mi je da sad živim taj san. Presretan sam zbog prvog samostalnog koncerta u zagrebačkoj Areni. Baš sam ushićen - rekao je.

Republika

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading