NOVI SKANDAL ANE NIKOLIĆ! Šokirala sve ispred Hrama Svetog Save, reagovalo i svešteno lice!

Autor:

Zabava

26.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ponovo digla prašinu, svi prisutni ostali u šoku!

NOVI SKANDAL ANE NIKOLIĆ! Šokirala sve ispred Hrama Svetog Save,  reagovalo i svešteno lice!

Foto: ST/Dragan Kadić, Foto: Aleksandar Nalbantjan

Danas je paparaco zabeležio trenutak koji je izazvao pravu buru u javnosti! Pevačica Ana Nikolić je privukla ogromnu pažnju kada se pojavila ispred Hrama Svetog Save u Beogradu, prenosi "Informer".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

U crnoj haljini i sa šeširom na glavi, Ana je pozirala na platou ispred impozantne građevine, privlačeći poglede svih prisutnih, a zatim je sela na stepenice, prekrstila noge i zadigla haljinu, ostavljajući prisutne u šoku.

 
Ovaj nesvakidašnji prizor privukao je pažnju čak i sveštenog lica koje je prišlo da se uveri da je sve u redu. Ana je iskoristila priliku i upitala sveštenika da li je u redu da se fotografiše, pokazavši da je spremna na sve kako bi dobila savršenu sliku.

Nakon što je završila svoj foto-sešn, "devojka od čokolade" se uputila prema svom "mercedesu" u društvu svoje preslatke ćerkice Tare, koju je dobila u braku sa reperom Stefanom Đurićem Rastom. Ana je otišla u nepoznatom pravcu.

Republika

Foto: Republika

Rasta i Ana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading