HITNO PREKINUT NASTUP BARBARE BOBAK, DESIO SE HAOS! Potresno oglašavanje pevačice: Viša sila, duša me boli!

Autor:

Zabava

26.10.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila fanovima zbog čega je morala da zaustavi nastup.

HITNO PREKINUT NASTUP BARBARE BOBAK, DESIO SE HAOS! Potresno oglašavanje pevačice: Viša sila, duša me boli!

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica Barbara Bobak doživela je neprijatnu situaciju tokom nastupa u jednom klubu, zbog čega je osetila potrebu da se javno oglasi i izvini svima koju su bili prisutni, jer je nastup prekinut pre vremena.

Ona je prvo podelila snimak sa bine, na kojem se vidi da je publika upalila bliceve na telefonu, a nakon toga detaljnije objasnila šta se tačno dogodilo tokom nastupa koji je sinoć imala u Beču.

Republika

Foto: Instagram.com

Barabara Bobak nastup

- Izvinjavam se svim divnim dušama koje su se večeras družile sa nama. Želim samo da znate da ništa nije do nas, a ni do kluba, jednostavno je došlo do kuršlusa sa strujom i nismo je mogli vratiti 45 minuta, a nakon što je vraćena, vraćena je parcijalno i ozvučenje na koje smo mi bili povezani je ostalo onesposobljeno, tr su radila samo dva zvučnika na ceo klub. Jako mi je žao i duša me boli, nadam se da razumete, viša je sila. Nadoknadićemo sve sveledeći put. Volim vas - napisala je pevačica putem svog profila na društvenij mreži Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Barabara Bobak Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading