HRVATSKA PEVAČICA VRIŠTALA NA SRBINA: Nastao skandal u emisiji, LUPALA PO STOLU i besnela! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

25.10.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgrozila se na talenat momka iz Novog Sada!

HRVATSKA PEVAČICA VRIŠTALA NA SRBINA: Nastao skandal u emisiji, LUPALA PO STOLU i besnela! (VIDEO)

Foto: instagram.com/supertalenthr

Pevačica i članica žirija hrvatskog takmičenja "Supertalent", Maja Šuput, ostala je zabezeknuta zbog momka iz Novog Sada, Nemanje Pejičića, koji je pred tamošnjom publikom pokazao svoj krajnje bizaran talenat.

Naime, Pejičić je stao na binu, popio celu flašu soka i mirno stajao pred mikrofonom što je žiri zbunilo.

- Možda je zaboravio tekst - rekao je jedan od njih, misleći da će Nemanja zapevati, a onda je usledeo šok za sve u studiju kada je takmičar počeo da podriguje.

- Ma, daj! Odvratno, ali odvratno - govorila je Maja zaprepašćeno, dok su se ostali članovi žirija smejali, a Nemanja je objasnio da je zahvaljujući svom "talentu" jednom prilikom aktivirao alarm na automobilu.

Podsećanja radi, pevačica Maja Šuput našla se u centru skandala nakon što je najpre objavila na Instagramu, a zatim obrisala video snimke njenog benda u đurđevačkom Starom gradu. Ona je objavila nekoliko snimaka na kojima su se mogli videti članovi benda koji su visili s lustera i "jahali" topove, te time uništavali kulturno nasleđe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading