NAŠOJ PEVAČICI ČLAN PORODICE UMRO NA RUKAMA: Tragična sudbina kida dušu na sitne komade! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

25.10.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga do neba!

NAŠOJ PEVAČICI ČLAN PORODICE UMRO NA RUKAMA: Tragična sudbina kida dušu na sitne komade! (FOTO)

Foto: printscreen/TV Prva

Pevačica Marija Mikić oglasila se na društvenoj mreži Instagram i sa svojim pratiocima podelila tužne vesti iz svog doma, kada je otkrila da je njen voljeni ljubimac, papagaj Aksentije, juče iznenada preminuo.

Naime, kako je Mikićeva neretko isticala, ona i njen suprug Jovan su člana porodice tretirali kao dete, a pevačica je sada objavila niz njihovih uspomena koje će zauvek pamtiti uz emotivne reči koje kidaju dušu.

- Mili moj dobri... Samo si odjednom klonuo i otišao za pola sata, meni na rukama. Nisam znala da ću danas poslednji put čuti tvoj glas i tvoju pesmu. Bio si od početka sa nama. Najvoljeniji. Pričali su nam da smo čudo napravili od tebe i da se nijedan papagaj nije tako mazio i ponašao kao čovek. Sve smo to uspeli zbog ljubavi, ali nismo uspeli da te sačuvamo. Nešto je bilo jače i od tebe i od nas - poela je Marija, i dodala:

Republika

Foto: instagram.com/wwwmarijamikiccom

Marija Mikić instagram

Bio si tu kad je došla jedna beba, pa druga, i pričali su nam: „Nemojte ga blizu dece, uješće ih“. Ti si sve znao, samo si ih mazio i čuvao još dok su bili u stomaku. Znaš, znali smo u šali da kažemo kad deca odu svojim putem, opet ćemo ostati ti, Joca i ja. Da sedimo na fotelji, a ti na ramenu. Ostaće samo uspomena, dobri moj Aksi. Mnogo njih. Kako da te prepričam klincima? Raširi krila najviše i pevaj najglasnije. Vole te tvoji ludaci, Soni ti je već uzeo ćebence - istakla je Mikićeva, dok su se u komentarima nizale reči podrške.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading