SLAVLJE U ANĐELKINOM DOMU: Glumica na pragu pete decenije poslala MOĆNU PORUKU!

Autor:

Zabava

24.10.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica napunula je 39 godina, a svojim pratiocima je poslala jasnu poruku!

SLAVLJE U ANĐELKINOM DOMU: Glumica na pragu pete decenije poslala MOĆNU PORUKU!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Anđelka

Glumica Anđelka Stević Žugić (nekada poznatija kao Prpić) udala se sredinom prošlog meseca za svog partnera Marka Živića, a juče je za nju bio još jedan poseban dan. Naime, popularna glumica napunila je 39 godina, a danas je objavila fotografiju i otkrila kako se oseća.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Anđelka

Anđelka se uslikala sa balonima 3 i 9, a onda se obratila svojim pratiocima.

- Ovaj sve je i dalje dobro mesto za život! Pitanje je sa kim ga živite i čemu/kome sve dopuštate da vam ga boji. I zlata vredno - MOJ ŽIVOT, MOJA PRAVILA! Dragi moj životiću, ja te ne bih menjala ni za sekund! Idemo dalje... - napisala je Anđelka.

 

 

Anđelki su rođendan čestitale brojne kolege, među kojima su se našle i glumice Jelisaveta Orašanin Teodosić, Danica Maksimović i Sloboda Mićalović, kao i pevačica Sara Jo.

Podsetimo, glumica se porodila pre nekoliko meseci i na svet je donela ćerku Čarnu, a u septembru ove godine imala je tajno venčanje u jednom lokalu koji se nalazi u prolazu Zemunske pijace. Svečanom ručku prisustvovali su samo najbliži. Anđelki je ovo drugi brak, dok je Marku prvi. ona je bila udata za ugostitelja Daria Prpića, s kojim ima sina, dok je Marko pre veze s glumicom bio u dugogodišnjoj vezi. On je s tom devojkom i zakazao svadbu na kojoj je trebalo kum da mu bude Anđelkin bivši muž, koji mu je i bio jedan od najbližih prijatelja.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđelino venčanje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Paparazzi

24.10.2023 10:22

Tvoj život,tvoja pravila,dobro je to ali kada ne bi gazila "po leševima",rasturala tuđu sreću...tvoja pravila su kvarna...izazivaš karmu koja takođe ima svoja pravila...don't forget Angie...