SPOJ NESPOJIVOG! Ljubivoje Ršumović progovorio o Ani Nikolić - otkrio zbog čega je upisala ćerku u vrtić koji nosi NJEGOVO IME!

Autor:

Zabava

17.10.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je upisala ćerku u vrtić nazvan po čuvenom pesniku.

SPOJ NESPOJIVOG! Ljubivoje Ršumović progovorio o Ani Nikolić - otkrio zbog čega je upisala ćerku u vrtić koji nosi NJEGOVO IME!

Foto: ST/Nikola Mutić, Tanjug/T. VALIČ

Ljubivoje Ršumović progovorio o Ani Nikolić, pa otkrio da mu je drago što je pevačica upisala svoje dete u vrtić koji je nazvan po njemu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Nikolić

Naime, Nikolićka je Taru odvela u obrazovno-vaspitni centar u Sopotu i za godinu dana na njeno obrazovanje potrošiće 5.500 evra. 

Radim sa decom, recitujem im pesmice, učim ih da pišu... Nauče oni od nas mnogo, ali i mi od njih. Ceo život sam želeo da budem učitelj zahvaljujući mojoj učiteljici u Ljubišu, koja je bila divna i eto, san mi se ostvario. Odlično je što je Ana upisala ćerkicu u ovu ustanovu, siguran sam da će joj biti lepo i da će naučiti mnogo lepih i korisnih stvari. U ovoj školi se mnogo pažnje posvećuje sportovima, pa sva deca, od onih najmlađih do najstarijih, imaju instruktore i trenere za fudbal, košarku, balet - rekao je pesnik za Informer.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ljubivoje Ršumović

Inače, kako je otkrio izvor blizak pevačici, Ana je dosta vremena posvetila tome da nađe mesto u kojem će njena naslednica uživati, ali i dobro učiti.

Ana je celo leto gledala gde da upiše Taru u predškolsko, kako bi je što bolje pripremila za prvi razred, u koji kreće naredne godine. Raspitivala se kod prijatelja i kolega, a oni su joj preporučili vrtić u kome radi i Ršum. Odmah je zvala da se raspita oko cene školarine i uslova. Iako je vrtić udaljen 50 kilometara, mnogo joj se dopao, pa je ćerku tamo upisala. Nije se dvoumila ni kad je čula da će je to za godinu dana koštati 5.500 evra, jer bi i poslednji evro dala za Taru - priča za Informer izvor blizak pevačici.

I sama Nikolićeva se pohvalila na društvenim mrežama da je juče odvela ćerku u vrtić.

- Zašto ja moram u školicu? - napisala je Ana pored fotografije na kojoj pozira sa ćerkom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading